-
ya çözüm basit eczanelerde terkur die ilaç satılıyor 3-4ytl geçiriyor eksmeyin biçmeye gerek yok ben bateristim bagetler kayıyordu elimden artık o durum geçti bilginize
-
sinirlerin alınması ile ilgili bir durum varsa hiç tavsiye etmem , sinirlerin alınması demek elin acıdığında acıyı hissetmemen demektir , yani herhangi bir yaralanmada veya yanmada acıyı hissetmediğin için tedavi olmaya ihityacın olmaz ve zarar görürsün , işin önemli kısmı diğer sinirlere yansırsa bütün vücudun aynı tehlikeyi yaşar ,ne olur ne olmaz bence tehlikeli ve riskli bir şey ..
tavsiyem : yazın çok terlediğinde vantilatörün karşısında çal gitarını imkanın varsa , sahne performansı ise yine aynı yöntem iyidir , dikkat ettiysen kosnerlerde önlerine vantilatör koyarlar .. kaliteli pudralar da işe yarayabilir diğer yerlerden eline ter damlamayacak şekilde.. iyi günler
-
size sadece bi yöntemin var olduğunu ve bunu haberlerde duyduğumu söyleyebilirim. daha başka bişi bilmiyorum araştırın isterseniz
-
benim de gitar çalarken ellerim terler ama sinir aldırmayı düşünmem asla!
-
tab iki herkesin terliyodur çalarken ama sanırım arkadaşında bu normalden fazla olduğu için operasyon geçiriyordur. tr de de yapılıyor bu ameliyatlar ama ben terden memnunum elimde metal kokusu kalıyo böylelikle nekadar çalıştığımı anlayıp tatmin oluyorum :D
-
Çok gereksiz bir işlem geldi bana. Ben havlu vb. birşeyle diliyorum.
arkadaşın seni işletmiş olabilir. Çünkü terleme ter bezleri sayesinde gerçekleşen birşey. Isı artınca ter bezleri otomatikman devreye girer. Sinirlerin alınırsa ellerini hareket ettiremezsin. Felç olur valla ellerin...