-
9 veya 10'u zorlarız..
-
Eurovision Mvö şarkıda türkçe
şarkımızda turkce olacakmıs sanırım 2 sene once oldugu gıbı rımı ley ya da sıbel tuzunun sarkısı gıbı sonlara oynarız ?
-
neden mor ve ötesi seçilmiş popüler oldukları için mi?
ve mor ve ötesi neden kabul etmiş popüler olmak için mi?
-
ntv de ızledım 100 mılyon kısının ızledıgı bır yarısmayı kacıramayız dıyorlardı :D
-
Bizim ülkemizden başka ipleyen kadı mı ki şu yarışmayı?Hala bişiler kanıtlama peşindeyiz nedense?Kime neyi göstereceksek artık...
Mvö'ye inanıyorum ben ya,Güzel bişi yaparlar umarım.
-
ya şöyle birşey var mvö ülkemizde en fazla dinlenen talep gören gruplardan bir tanesi -kendi adıma konuşmadım,görüntü böyle-. bilmiyorum bizim ülkedeki birçok grubun,sanatçının isteğide bir şekilde dışarıya açılabilmek.belkide bu şekilde tatmin olacaklar,doruk noktası-kendilerince- dedikleri yere ulaşacaklar.bunun en kolay yolu nedir? belki uluslararası bir yarışma,belkide böyle son model bir parçayla(yani böyle artık çığırın aşmış diyim)yapabilirler. 2. şık biraz zorlar gibi.çünkü dünya çapında diyoruz.bunu yapabilseler zaten lafımız olmazdı.1.si daha kolaydır.ortaya çıkarlar.tırmanırlar yavaş yavaş..kendi düşüncem ama kendileride demiş.milyonların önünde olmakk....
(biraz uzun oldu sanırım:S)
-
daha önce bi ankette de buna benzer bi soru vardı mvö olmaması halinde manga katılcak deniliyordu ben bi de o yönünden bakmıştım mangadansa mvö bi nebze daha iyidir demiştim, halen de öyle düşünüyorum. sonuçta burası türkiye, trt de kapı gibi trt, yapcak bi şey yok, biz rimi rimi ley gibi bi şarkıyla eurovisiona katılmış bi ülkeyiz, bunu da atlatırız....
-
katılıyorum.
-
bu yarışmayı bu ülke kadar tınan başka 1 ülke daha var mı?
bence tartışılması gereken bu..
-
rimirimi leyi söyleyen kadından iyidir;) :D