Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision Mvö

• 2_ • 21 Aralık 2007 14:04 • #532489
    oyle bır sarkı yoktu ya saka gıbıydı resmen dınlenmeye degmıcek kadar kotu bır seydı :S
  • kare-te • 16 Şubat 2008 16:17 • #532958
    http://www.youtube.com/watch?v=Y0i-8cidT_g

bence berbat çok kötü
  • 2_ • 16 Şubat 2008 16:56 • #532959
    daha ıyısını beklemek hataydı zaten sarkının adı delı degılmı :D ?
  • Single_FACTOR • 16 Şubat 2008 22:14 • #532960
    "Kolpa ve Ötesi"
  • leviathen 999 • 18 Şubat 2008 10:06 • #532981
    bence manga mvö nden dha iyi bi performans sergiler. çünkü örovizyonda müziğin hareketli olması önemli bi nokta. ki mvö burda sınıfta kalır. ayrıca her ikisi için de söylüyorum türkçe şarkıyla hiç bi halt elde edemezler. ingilizce şarkılar da + özelliktir. bunu athena ve sertab erener de gördük. sonrakilerin ise hem sözleri türkçeydi hem müzikleri iğrençti. rezil olduk dünyaya. gerçi geçen sene tüm ülkeler iğrenç müziklerle çıktı. hele ingilterenin müziğini dinlerken gülmekten yerlere yatmıştım. komikti XD çocuk şarkısı gibiydi XD bence manga çıksın ve ingilizce şarkı yapsın. ayrıca türk halkının ingilizce şarkıya olan tepkilerini de anlayamıyorum. arkadaşlar ingilizce tüm dünyada kabul gören ve bilinen bir dil. şarkıyı türkçe yaparsanız sözlerin bi manası kalmaz. laylaylaykamakuleda gibi anlamsız bişey de söylesen farketmez. ingilizce yaparsan sözleri boşuna yazmamış olursun ;) ama ülkemizin siyasi durumundan da belli olduğu gibi türkler arka arkaya yanlış kararlar almakta çok başarılılar. bunu hem çankayaya baktığımızda hem de eurovision a baktığımızda rahatlıkla görebiliyoruz. en azından ben görüyorum
  • leviathen 999 • 18 Şubat 2008 10:08 • #532982
    evet haklısın abartmaya gerek yok ama yine de bizim rock ımız böyle yarışmalardan uzak durmalıydı :(
  • muratsacrifice • 18 Şubat 2008 14:12 • #532985
    buraya beğenmedim yazarak, ben daha iyisini yaparım, bunlar kim ki, popüler olan herşey kötüdür, demeye çalışıyorsunuz bence. sonuç olarak adamlar Türkiye'yi temsil edecekler, ne kadar saçma bi yarışma olsada desteklememiz gerekir. diğer ülkeker hindiyle katılıyo adamlar sadece destekliyor, başka bir ülke hiç bir anlam taşımayan sözlerle yapılmış bir besteyi çalıyor ama sadece destek görüyorlar. artık şu köstek işini bırakalım. bu saatten sonra pentagram katılamayacağına göre mor ve ötesini sadece desteklemek düşer bize. artık bu beğenmemezliğin suyu çıktı... !!!
  • Uttegae • 18 Şubat 2008 15:56 • #532988
    eğer hindiyle katılsaydık ben de desteklerdim ciddiye alan yok çünkü umursamazlar arasında bir umursamaz da ben olurdum yani
  • Single_FACTOR • 18 Şubat 2008 23:05 • #532990
    bu saatten sonra pentagram katılamayacağına göre mor ve ötesini sadece desteklemek düşer bize. artık bu beğenmemezliğin suyu çıktı...

Pentagram TRT konseptine çok uygun zaten yazık olmuş.
    birde hindi dediğiniz olay içinde Chris De Burg var yanlış bilmiyorsam "hindi" deyip geçmeyin.
  • sadecemüzik • 18 Şubat 2008 23:15 • #532991
    Çok yavan bir bekleyiş olacak bu Türkiye açısından.

Adet yerini bulsun diye söylüyorum: İyi eğlenceler!