-
İkisini yan yana koymak gerekmiyor; ikisi yan yana olmadığı için böyle bir işe girişiliyor belli ki, iki kişi aynı şey olmadığı zaman "düet" deriz zaten. Cem Köksal'la Malmsteen'in ortak çalışmaları umurumda olmaz örneğin. Durup sevinmek, en azından heyecanlanmak yerine "ne alaka abi yeea, bir üst düzey (?!) diğeri anadolu rock" demek çok gülünç.
-
endamın yeteeeer pilü pilü pilü pilü...
şaka bi yana ilginç bir çalışma olucak, malmsteen gerçekten üst düzey bir sanatçı ancak kıraça laf atanları da anlayamıyorum, kıraç konservatuar mezunu biri, kendi albümlerinin hepsinin bestesini kendi yapan, piyasada bulunan tüm dizilerin müziklerini besteleyen bir şahıs kendisi(hoş dizilerden nefret etsemde bu gerçeği söylemeden geçemeyeceğim) şu anda eleştirmekten çok merakla bekliyorum nasıl birşey ortaya çıkıcak
-
Kıraç televole işini ilerletmiş olabilir. kameralar önünde mankenle sevişiyormuş havası vermek nasıl oluyorsa al bu da bir medya geyiğidir.
-
ben bunu duyduğumda şaka sanmıştımXD demek doğruymuş vay beXD daha neler duycaz bakalım.
-
Malmsteen'in karısı da Türk. =)
-
kıraç'ın teknik olarak bir yetersizliği yok.malmsteen parçalarının alt yapılarıyla kıraç parçalarının altyapıları arasında teknik olarak dağlar kadar uçurum olmadığı oldukça açık.
işte bu kör yorumlardan dolayı kıraç ,sadece müzik işini kitabına uydurduğu için başarılı müzisyen sayılıyor.çünkü herkes işin dedikodusuna dalınca meydan boş kaldı ve plan program yürütebilen adamlar piyasaya hükmetti.mesela:kıraç,çilekeş,manga,vs.
-
hakaret edebılıyor olsaydım eger garajda kesın su an 15-20 satır kufrederdım ama malesef edemıyorum.cok komık olmus bu ıkılı.
-
aynen katıldım
-
bence bu şekilde farklılıkların birbirleriyle bağdaştırılması müziğe de farklı bir tat getirebilir.... ben güzel olacağı kanısındayım.. sürekli aynı tarz ya da aynı şey bazen sıkıcı olabiliyor... örneğin kıracı artık dinlemememe ragmen bir değişiklik ile düşüncem değişebilir.. umarım diğer müzik türleri de bir başkalaşım yaşar....
Evet kıracı savunmuyorum ama müzik tarzıyla alay edilmesi de hiç hoş değil...ayrıca Malmsteen i o davet etmişse demek ki onu seviyor neden bu yanından hiç konuşmuyoruz?
-
Evet kıracı savunmuyorum ama müzik tarzıyla alay edilmesi de hiç hoş değil...ayrıca Malmsteen i o davet etmişse demek ki onu seviyor neden bu yanından hiç konuşmuyoruz?