-
tribünlere oynamak gerekiyor genelde.sonuçta sen oraya kitlelere hitap etmek için çıkıyorsun.belli bir kesime çalarsan genel sonuçta vasat tepkiler alırsın.Repertuarı genele yayıp bir kaç parça ile kendi kitlene hitap edersen festival bitiminde herkesin ağzında süper diye anılan güzel bir performans sergilemiş olursun...
Muğlada clubberların ve popçuların arasında birşeyler yapmaya çalıştığım için bu yönteme güveniyorum:)
-
sende bu tarz davranmayı bırak istersen!
-
bizim bahçeşehir tikileri bi sürü metallica şarkısı biliyo ve dinliyo öneririm :) eğer herkese yönelik yapıcaksan öneririm :)
-
höst..
sensin tiki :F
gayet tiki olmayan bir yerde oturduğumu düşünüyorum.. sadece parası çok çok olanlar var. onlara da kıro diyebilirim.. kendini ilah zannedip dolaşıyorlar da baba arabalarıyla ve paralarıyla :))
-
Metallica - Seek&destroy iyi çalabilirseniz herkes biter size:)))
-
Ne Metallicası Megadeth çalın ! Hangar 18 çalın yeteneğiniz varsa :D Şaka bir yana Metallica parçaları her ne kadar bu gerçeği yutkunarak kabul etsem de her zaman bizim topluma daha çok hitap ediyor .
-
Revolution Is My Name
Yesterday Don't Mean Shit
Nova Era
Crazy Gringo
-
gayet de tiki dolu ben de senle aynı mekanda oturuyorum sanırım ama sen pencereden başını çıkartıp sokağa bakarsan görürsün tikileri git bi atatürk lisesine git bi prestige e orda ne görüyosun yaz bana
-
çal as I am i dibi düşsün milletin:)
-
sayko teufel koymuş sana :) bencede bırakın ..
ayrıca bende böyle davranıyorum teufel napıcaksın