Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision hakkında ne düşünüyorsunuz?

• ikinokta • 25 Mayıs 2008 18:04 • #534075
    Evet efendim Mor ve Ötesi 7. oldu
    1. Rusya bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • linde_ • 25 Mayıs 2008 18:38 • #534076
    Benim tahminlerime göre Türkiye'nin 11. ve Rusya'nın Norveç'le yer değiştirmesi gerekiyordu. Görüntü ve ses vardı Norveç'li hatunda (:
  • egitaro • 25 Mayıs 2008 19:14 • #534077
    Eurovision'u biraz bir ikram mutfağına benzetiyorum.
  • Ktulu • 25 Mayıs 2008 19:20 • #534078
    Bence Ukraynalı hatun daha güzeldi :) Bizim Türkler de ağzının tadını biliyor yine belli oldu :) Sevgilisi Türkmüş hatunun.

_______________________________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Eluveitie - Uis Elveti
  • CRNYLDZ • 26 Mayıs 2008 13:30 • #534083
    yunanistan alır diye düşünüyordum ama elbette ki siyasi oyunlar...
  • linde_ • 26 Mayıs 2008 13:47 • #534084
    Sarışın olacak abi (:
  • Ktulu • 26 Mayıs 2008 14:31 • #534085
    O zaman Rusların dansçısı vardı bir adet. Sağdaki güzeldi :)
  • Ktulu • 26 Mayıs 2008 14:35 • #534086
    Bizimkiler Ermenistana 12 verdi.. Ben inanmıyorum kimsenin SMS'le Ermenistana oy attığını. Büyük ihtimalle SMSler ya çok az katılıyor ya da hiç katılmıyor puanlamaya. Milleti bir güzel söğüşlüyolar yani.. O kadar izleyen var sadece reklam geliriyle kalmayalım deyip...

Seneye İsveç, Norveç ve Finlandiya'nın metal gruplarıyla katılmasını temenni ediyorum. Norveç Mayhem'i, İsveç Amon Amarth'ı, Finlandiya da Kalmah'ı çıkarsın. Hepsi de kendi ülkelerinin güzel kızlarını kafesler içinde dans ettirsinler, yahut Satyricon veya Cradle kliplerindeki gibi çıplak hatunlar yerlerde sürünsün falan.. Bunlara zincir vurup pet gibi dolaştırsınlar seyircilerin arasında. Kime ne oy atacağımızı sapıtalım, karar veremeyip hiçbirine atamayalım.

_______________________________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinleyip efkar yaptığı parça:
    Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
  • linde_ • 26 Mayıs 2008 15:23 • #534087
    Yok abi Azerbaycan'a verdik 12'yi biz, onlar da bize verdi. Madem komşu komşuya bizde öyle yaptık. Gerçi Ermeniler ve Yunanlılar bizi komşu saymıyor ya herneyse (:

Ermenistan'a 4 küsür gitti.
  • aldieb • 26 Mayıs 2008 15:45 • #534088
    örövizyon:ispanya, bosna hersek ve fransanın dalga geçtiğini düşündüğüm yarışma:)

örövizyon:rusya yevgeni pulişenko(okunuşuyla bu:P)olmasa nah alırdı o birinciliği dediğim siyasi çıkarların müziğin üstünde tutulduğu bi organizasyon.

örövizyon: neden bu şarkılar ve hatunlar birbirine benziyo hep dediğim salakça bi etkinlik

örövizyon:sebebini anlamadığım bir şekilde birinci olacak ülke bilindiği halde neden bütün yarışmacılar kıçlarını yırtıyo böyle diye düşündüren tanımsız olay:)

son edit: söyleyemeden edemedim olayın türk sunucusu puanlar geldikçe şey diyordu komşu komşuya veriyor her zaman olduğu gibi yine bize oy yok falan, böyle şey olamaz gibisinden yakınıyordu sonra türkiye azerbaycana 12 azerbaycan da türkiyeye 12 puan verince direk şu moda girdi herkes komşusuna veriyor elbette bizde bize kardeş ülkelere vercez dedi. resmen bizi buna mecbur edenler utansın der gibiydi. ben televiyonumun karşısında bakakaldım mantığa:) çok komiğiz ya biz millet olarak:)