-
Testamenti havuzun yanından izledim, dinledim daha doğrusu. Önde millet balık istifi olmuştu, kendimi Dark Tranquillity'ye sakladım. İyi de oldu.
Onlardan önce de çaldılar mı bilmiyorum ama gündüz baya bi çaldılar. Zaten bi Metallica bi de Hayko Cepkin çaldılar hep ne alakaysa.. Bi de rhcp falan. Dark Tranquillity'de baya bi yuhaladılar ama.. Bilmiyorum belki de ben öndeydim diye çok duymuşumdur :P
kahretsin yine bastım havamı :D:D
-
Kolonilerde baya konuşuldu buraya pek birşey kalmadı aslında. Kafana göre koloni bulabilirsin bence.
-
evet sitenin eski halinden eser yok çok dandikleşmeye başladı ama salla ya bak keyfine katıl geyiğe herkes birbirine laf atıyo sen de laf sok birilerine takıl :) eğer istemiyosan sen konuyla ilgili bir şeyler yazarsın illa ki sana da senin yazdığın seviyede bir cevap gelir :)
-
ben 1 gece kaldım..
opeth'i dinledim..
sonra vip'yi de birilerine verdim gittim..
bilete, vip girişe para vermediğim içinde bira fazla dokunmadı..
duyduğuma göre de son gün eylem yapmış 1 grup..
(bira bedava olsun yoksa havuza s**arız diye..)
.)
bira sadece efes diiLdi ayrıca..
1 kaç çeşit vardı..
listeyi hatırlıyorum..
ben konserden çok maçı izlediğim için hep 8'e içtim o da ayrı 1 mevzuu tabii..
güzeldi sanırım ama içerideki "leş"ler pek hoş değildi..
dışarı çıkmanın yasak olmasıda ayrıca saçma geldi bana..
(ben çıktım raattım ama diğer çıkanlar giremedi, üzüldüm..)
-
o eylemi yapanların arasında sevgilim de vardı
PARKORMANI YAKARIZ HAVUZA DA S**ARIZ
diye eylem yaptılar :) sonra gitmişler havuza s*çmaya ama s*çamamışlar. sonra pisuvarlara s*çmışlar :D süper yhaa eğlence süpermiş :D ben de gitseydim keşkeeee :D
-
.)
..
pekte süper sayılmaz..
son gün böylesi 1 eylemi yapmakta pek 1 anlamsız..
(zaten giren girmiş oluyo o saate kadar..)
neyse..
bitti gitti..
-
PARKORMANI YAKARIZ HAVUZA DA S**ARIZ
diye eylem yaptılar :) sonra gitmişler havuza s*çmaya ama s*çamamışlar. sonra pisuvarlara s*çmışlar :D süper yhaa eğlence süpermiş
Bir insan pisuara nasıl eder afedersininiz de..... Hadi havuza yapmak için fiziksel bir çaba gerekmiyor o kadar fazla da...
-
yuhaha :D:D:D bilmem şimdiye kadar pisuvara i*emedim de s*çmadım da :D
-
Senin eski üyeliğine ne oldu?
-
vay anasını pisuvara sıçmak harbiden çok eğlenceliymiş..