-
Niye bağırsaklarınızı isyan ettiriyorsunuz birader. Doğal akışına bırakın, her eylemde millet sıradışı hareketler yaparak gündemi sarsmaya ve sözünü dinletmeye çalışır. soyunarak, oturarak, aç kalarak. ama bu pek bir farklı olmuş. Bu kadar da değil. Biranı içip git abicim konsere, veya matara al yanına doldur idareli iç.
Bizde zuladan çok içki soktuk konserlere, festival alanlarına. Kafanızı bu tür işlere değilde, buraya nasıl bira veya içki sokarıza yorsaydınız eminim bir çaresini bulurdunuz. Bunlar iğrençlikten başka bir şey değil. Sonra neden lafımız geçmiyor diyorsunuz. Bu kadar asi olduğunuzu belli etmeyin yahu. (:
-
diğer msn im üstüneydi sonra bu msn im üstüne geçiriyim dedim ama olmadı mail gelmedi bi türlü ben de giriş yapamadım zaten o 999 un anlamı da kalmadı benim için (nick im leviathen999 du hatırlarsan) ben de yeni üyelik aldım :)
-
pardon da uslu cici tipleri beklemiyodunuz di mi uni-rock ta ayrıca ben gitmedm sevgilim gitti diyorum....
-
Yok tabi beklemiyorduk metalci dediğin asi olur..
-
aynen öyle :) asiliğin sınırlarını ne kadar zorlarsan o kadar süper olur festival :)
-
o kadar asiyim ki gittiğim her festivalde ortalığa sıçıcam artık. ayrıca şu zam olaylarına da bi dur demezlerse meclisin bahçesine de sıçmayı planlıyorum.
-
yuhahaha xD o da iyi :D seni destekliyoruz heretixlave kim tutar seni bea yürü bea koçum arkandayız hadi beaaa :P xD
-
Ne olmuş niye silinmiş tüm mesajlar?
-
koç moç ayıp oluyo ama..
-
Mesajlar Silinmiş. neden acaba?