-
sana katılıyorum arkadaşım iyi yazmışsın :)
-
rockçı diye emolara sordular televüzyonda gördüm :D amaç ne diyolar: amaç mı hönk diye kaldı emo denen yaratıklar yuhaha alın size amaç dedim :D
-
aynı şeyleri ben de kendini "rockçı" ya da "metalci" diye niteleyen arkadaşlara sormak isterim. yaşam felsefeniz ne? sisteme başkaldırmak mı? nasıl bir başkaldırı? simsiyah giyinip, saç sakal salıverip, converse e 100 lira yatırıp, tüm gün bira içip barlardan çıkmayıp "metalciyiz abi yea" diye gezmek sisteme nasıl bir başkaldırıdır? çok merak ediyorum bu arkadaşların amaç ve felsefelerini..
-
insanların tiplerinden nasıl bir amaç bekleniyor onu anlamışl değilim
-
-
ilginç :S:S
-
sen nesin arkadaşım? tiki mi?
-
bu ne ya :D
-
Ben bu "rockcı" ya da "metalci" kavramını anlamıyorum.Bir insan rock veya metal dinler ve sever,gerisi anlamsız.Senin dediğin adamlar sadece özenti.
-
benim bir kalıbım yok. kendimi "rockçı", "metalci", "emo" ya da "tiki" diye kalıplara sokmuyorum. dinlediğim belirli müzikler, belirli hayat görüşlerim var evet ama bu beni belirli bir kalıba girmek zorunda bırakmaz. ayrıca sorumun cevabını vermek yerine niye direkt böyle bir tavır takındın ki? zoruna mı gitti bunları duymak?