Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yüxexes-Emolar-Gotikler-birlik oluyor...

• Calgon • 8 Ağustos 2008 14:06 • #535371
    Olur öyle o yaşlarda. :) Kanılar filan. Farkındalık. Hayatın anlamı :)
  • leviathenn • 8 Ağustos 2008 17:07 • #535378
    yuhaha ezdin lan :D yazık :D
  • metalikmanyak • 8 Ağustos 2008 18:40 • #535385
    :)
  • Celine000 • 9 Ağustos 2008 16:06 • #535411
    kendini kategorize ya da başkalarını kategorize etme gibi bir hastalığın mı var?
    gidin işinize ya önce insan olun.
  • leviathenn • 10 Ağustos 2008 17:44 • #535422
    hah yine bana laf atıldı. benden öncekinin sınıflandırmasıne cevap oalrak söyledim ben onu. önce tüm mesajları oku istersen.
  • kare-te • 14 Ağustos 2008 04:27 • #535436
    en azından bakireler
  • CRNYLDZ • 15 Ağustos 2008 11:01 • #535452
    yani?
  • marklanegan • 15 Ağustos 2008 15:06 • #535453
    Emoları dövmek istiyordum bir ara. Sonra birini tutup yüzüne baktım. Yüzündeki kilolarca makyajın altında bir insan gördüm. Sonra nefes aldığını farkedip irkildim. Hemen kendimi oradan geçen tüpçü kamyonetinin arkasına attım.
    İki kilometre kadar gitmemiştik ki şoför beni farkedip aracı durdurdu. Elindeki levyeyi görüp paniğe kapıldım. Kaçmak istiyordum ama kaçamıyordum; biri beni yakamdan tutuyordu. Sağıma döndüm, ne göreyim? Yüzüne bakmaya doyamadığım emo da benimle gelmiş.
    Dedim "lan bırak gideyim, tipsiz seni".
    o da hüzünle bakıp "çok emoyşın bir aktivite içerisindeyim, beni bu durumdan kurtar" dedi.
    Baktım adam levyeyle yaklaşmış, emoyu da kapıp en yakın kahvehaneye götürdüm. Orada oturan adamlara, "bakın, çoluğunuz çocuğunuz bunlara özeniyor!" dedim.
    Adamlar ilk önce denileni anlamadılar. Sonra içlerinden biri pantolonunun arkasında sakladığı gizli bölmeden bir odun çıkarıp acı bir savaş çığlığı koyverdi. Birden havayı bir toz tabakası kapladı. Toz tabakası dindiğinde emodan ve öfkeli kalabalıktan eser yoktu. Bu da böyle bir anımdır.
  • marklanegan • 15 Ağustos 2008 15:09 • #535454
    Emoları dövmek istiyordum bir ara. Sonra birini tutup yüzüne baktım. Yüzündeki kilolarca makyajın altında bir insan gördüm. Sonra nefes aldığını farkedip irkildim. Hemen kendimi oradan geçen tüpçü kamyonetinin arkasına attım.
    İki kilometre kadar gitmemiştik ki şoför beni farkedip aracı durdurdu. Elindeki levyeyi görüp paniğe kapıldım. Kaçmak istiyordum ama kaçamıyordum; biri beni yakamdan tutuyordu. Sağıma döndüm, ne göreyim? Yüzüne bakmaya doyamadığım emo da benimle gelmiş.
    Dedim "lan bırak gideyim, tipsiz seni".
    o da hüzünle bakıp "çok emoyşın bir aktivite içerisindeyim, beni bu durumdan kurtar" dedi.
    Baktım adam levyeyle yaklaşmış, emoyu da kapıp en yakın kahvehaneye götürdüm. Orada oturan adamlara, "bakın, çoluğunuz çocuğunuz bunlara özeniyor!" dedim.
    Adamlar ilk önce denileni anlamadılar. Sonra içlerinden biri pantolonunun arkasında sakladığı gizli bölmeden bir odun çıkarıp acı bir savaş çığlığı koyverdi. Birden havayı bir toz tabakası kapladı. Toz tabakası dindiğinde emodan ve öfkeli kalabalıktan eser yoktu. Bu da böyle bir anımdır.
  • FuL_TeLiKe • 15 Ağustos 2008 15:31 • #535455
    -yok artık lebron james..

neden bilmiyorum diyesin geldi..
    .)