-
sen de bak aynaya enayi yazıyo mu??? olum madem indirdin bi daha niye orjinalini alıyosun... hem bi kere orjinal alınca o şarkıları pc ye atamıyosun bile çalışmıyo :S
-
Birader arşiv kurmak diye bir şey var rafına dizeceksin. O bile yeter.
Arada tozunu alırsın takarsın müzik setine oh..
-
geççç kardeşim bu işleri ne arşivi beaaa para harcamak için tüm bunlar o cd lere verdiğim tüm parayı hesapla sonra buraya yaz içine oturdu di mi
-
Yoo hiçte oturmaz.
Adamlara param gitsin daha kaliteli müziğii sunsunlar. tamam netten de indiriyoruzda para olunca bir kaç orjinal albüm almak enayi yapmaz insanı aksine. O grubu gerçekten seviyorsun parana kıyman hoşuna bile gider.
-
ben her zaman orjinal albüm alırım. korsana tamamen karşıyım. bilgisayarımda 20 bin mp3 var ama hepsini kendim tek tek orjinal albümlerinden convert ettim. haftada ortalama 3-4 albüm alırım, çoğunlukla yabancıdır. ayriyette çalışmıyorum, öğrenciyim. yemiyorum, içmiyorum, zıçmıyorum albüm alıyorum. okula da yürüyerek gidiyorum.
şaka mı bu anket ya? bırakın kapitalist delikanlısı ahlak ayakları yapmayı. indiriyoruz arkadaşım boyuna netten. çok sevdiğimiz türk gruplarının albümlerini alıyoruz, alabiliyoıruz anca. o da hani destek olalım, merhamet babında. o da bizlere merhamet eden olmadan.
-
Orjinal albumden ote imzali album bulmak daha da hos oluyor.Tabi onlar icin baya arastirmak ve de ayda veya 2 ayda 1 tane almak gerek.Ben oyle bir grubun koleksiyonunu cikarmaya calisiyorum.Hadi bakalim.
-
emeğe saygı arkadaşlar albümlere rep vermeyi unutmayalım.
-
mp3lerini indirip ,çok beğenip , destek olsun diye gidip almaya karar verdiğim bazı gruplar olmştur (örn : gevende ) ama müzik grupları bence artık bıraksınlar albümden para beklemeyi , gelsinler paşa paşa konserlerini versiner biz gidip eğlenelim onlar da paralarını kazansın... ne güzel işte ,öyle masteringle 3 oktav ses sahibi olan banu alkanın albümünü niye alıym ben...versin canlı performansı alsın paramı :)
-
Gönül ister orijinal alalım ama harçlığım yetmez ki öyle..Hele yabancı albümler benim öğrenci bütçemi göçertir.Ki öyle alacak kadar sevdiğim albümlerin çoğu da burda yok.Şimdi mp3 e talim mecburen...Ama ilerde arşiv bile yapıcam :)
-
ne günlere kaldık yaa para s*çan adamlara para yedirmek için albüm alıyo tebrik erim seni çok mantıksız bi bakış açısı