-
yazının ilk cümlelerini okuyunca seninle tanışıp para dilenme gereksinimi duymuştum ama devamını okuyunca sevdim seni leviathan burda bi mantıklı konuşan sen çıktın adaş
-
hmm seninki dha güzel bi uğraş en azından imzalı gerçi benim imzayla filan da işim olmaz ama neyse dinle geç kardeşim :)
-
büyüyünce diyosun yani :D
-
.
-
Bence seninki mantıksız bir açı bu kadar beleşçi olmayın birader. Hayat zor (:
Sen kendini bir grubun elemanı olarak say. Bir ton emek ve masraf harcayarak bir albüm çıkar ve senin albümünü boyuna netten sömürsünler hoşuna gider mi. Saçma olma arkadaşım. Hakkını vereceksin dinlediğin grubun paran olduğunda ve seviyorsan o grubun albümünü alırsın ve bu sana koymaz. Koyuyorsa sen beleşçinin emek hırsızının tekisindir.
-
yaa seninki okyanusa bardağındaki içeceğin suyu dökmek gibi bişey arkadaşım... yani senin parana ihtiyacı olmayan zaten parayı götüren kişilere cebindeki parayı veriyosan bi gariplik var... onların tek kazancı albüm satışı değil ki verilen konserlerden elde ettikleri para hem daha çok hem de daha fazla hakettikleri para
-
Ya birader belki benim dinlediğim ve sevdiğim gruplar kazancını sadece albümden kazanıyorlarsa. Ya turne veya konsere o kadar çıkmıyorlarsa. Sonuç olarak ben kendimi enayi hissetmem cebimde param varsa alırım tabi son paramla da değil. Sen almazsın oldu bitti.
-
Fiyatına bağlı. Çok beğendiğim grup/şarkıcı da olsa, albümünü piyasaya uçuk rakamlarla sürüyorsa almam o albümü. Zaten yabancı albümler gereğinden çok pahalı. Genelde netten indiriyorum.
-
Hıı aynen öyle :)
Bi büyüyim!! :D
-
iyi tamam anlaştık sen orjinal cd al ben download ediyim :)