-
atalarımız zenciydi, bkz blues jazz.
bir de şiddetle tavsiyedir, araştır dinle bak, zenci olduğunu gör:
steve vai'ın gitaristlerinden biri zencidir ve kendi grubu da vardır. adını anımsayamadım ama ekipten bulursun. veya myspace'te steve babanın yerinden bulursun arkadaş ortamından filan işte..
-
esmerligi zencilik yonunde yorumlamaktan ote;beyazlardan baska birilerinin de bu muzikte oldugunu soylemek istedim.tamami beyazlarin denemez ama sadece beyaz ve zencileri iceren bir kiyaslama yapilsa:kim daha cok bu muzigin icinde diye-ki kesinlikle kinadigim bir sey cok irksal-beyazlar ondedir evet.ama tamamiyla beyazlarin degil.
-
cahalca
-
Tabi ki sadece beyazların değil . Birkaç istisna dışında ( Led Zeppelin , Eric Clapton , SRV vs ) dinlediğim isimler hep siyahi veya zenci ...
-
Yahu yapmayın ne alakası var müziğide mi ayırıyorsunuz beyazların zencilerin diye.. cıx cıx. müzik evrenseldir birader. (bknz:birader kişisel değildir-üstünüze alınmayınız.) zenciside dinler beyazıda arap'ıda.
-
katılırım.. lakin şuda bi gerçek eskilere dönünce evet blues atadır ve kesinlikle beyazların değildir ama daha da ilerleyince 90lardan sonra hatta 80 lerde beyazlarla zencileri kıyaslayınca beyazlar sayıca kesinlikle üstünlük sağlar.. şunun bunun müziği diyemem ama şu anda rock ve metal müzik beyazların elinde diyebilirim
-
Tony Macalpine'ı mı diyosun? Teni çok fazla esmer olmayan bir zenci arkadaş kendisi..
Ayrıca bir de basçı vardı Steve'in arkasında , 6 telli bası olan , onu da kastediyo olabilirsin , onun ismini bilmiyorum ama...
-
billy sheenan sarisin yahu
-
Billy Sheehan'ı demiyorum yahu , ona zenci diyecek kadar bozulmadı gözlerimiz henüz :)
Bir konser videosunda çalıyodu eleman , linkini bulabilirsem şimdi...dur bi bakiyim...
Baktım ama bulamadım youtube'da , belki bulabilirsiniz , kısa , 1 dakikalık bir video olması gerek yanılmıyosam , çok uzun süre oldu... Elemanın saçları ufak dreadlock tarzında örülüydü yanlış hatırlamıyorsam...
-
for the love of god'da eşlik etmişti kendisi..