-
o kadar uğraşmışlar kaydetmişler, olmasa da olurmuş yani. death magnetic albümü olmasaydı kimsenin hayatında bir şey eksik kalmazdı. ama eskiler öyle mi be. ne güzeldi di mi konser paso ilk 5 albüm. arada dave mustaine müslüman olmuş arkadaşlar.
-
bence dave mustaine mübarek ramazan ayında en iyi olan şeyi yapmış müslüman olmakla. james hetfield da olsa ne iyi olurdu. kirk olmasın ama. o biraz kırık.
-
-albüm çok kötü, sadece ilk bikaç parça vasatın üstünde o kadar, eski parçalarındaki riffleri araklayıp durmuşlar resmenve riff geçişleri resmen olmamış, adamlar müzik yapmayı unutmuşlar, süper maryo oyunun müziklerinde bile daha iyi geçişler var.
-kirk pentatonik gamdan ve wah'tan öteye gidememiş, tonları rezalet resmen kulak tırmalıyo.. adam gibi solo tonu ne zaman yapıcak diye merak ediyorum ki istanbul konserindede su gibi akıp giden bi tonu yoktu.
-
Sonuna adar haklısın (:
Ama kimse bu gerçekleri kendisine kabul ettiremiyor..
-
canavar gibi albüm olmuş
-
Panayır bozması...
-
gerçekten de öyle. insanlar metallica diyince durup düşünüyodu acaba nasıl bi albüm olcak diye ama bu albüm tam bi hayal kırıklıgı oldu benim için
-
yapmayın arkadaşlar ne beklediğinizi gerçekten çok merak ediyorum. 20 küsür yıl aradan sonra master of puppets ya da justice for all mu bekliyorsunuz. Bence gayet iyi bi albüm. Dinledikçe daha çok keyif alıyorum. Sizinde objektif bakınca aynı keyfi alacağınıza inanıyorum.
-
tamam iyi ama metallica olunca insan belli bi seviyenin üstünde bi şeyler bekliyo mesela master of puppets gibi onun üstüne metallica şarkısı tanımam ben o şarkıyı kriter alıp ona göre yorum yaptım. adamlar master of puppets tan daha iyi bi şarkı yapsın tamam o zaman eyvallah...
-
İnan bana daha iyisini değil metallica dan başkasından bile daha dinleyemedim bende :))))