-
evet doğru aslında benim de fikrim değişmeye başladı death magneticl ile ilgili olarak sanırsam bu albümünde hakkını vermek gerekiyo... ee ne demişler sezarın hakını sezara vermeli:)
-
Albüm benim beklediğimden çok daha iyi, çünkü ben cidden çok kötü bişeyler bekliyordum. Master Of Puppets her açıdan çok uzaklarda kaldı. Metallica, artık öyle bir albüm bekleyeceğim grup değildir benim için.
-
Lars amca diyor ki " ' ..And Justice For All' u yayınladığımızda insanlar 'Bu adamlara nolmuş ?Albümde bas yok. Bir garajda 8 şarkı kaydetmişler gibi duruyor' diyorlardı. Şimdiyse '..And Justice For All', bütün bir death metal jenerasyonunu etkileyen Metallica albümü konumunda..."
Yani bence de biraz zaman, sadece zaman.. Ben de ilk dinlediğimde " Bunun için mi bekledik yaw" dedm ama ısındıkça güzel.. Beğendim şahsen..
-
Arkadaşlar adamların yaşadığı onca sıkıntıdan sonra ki bu onları olgunlaştırdı, hala müzik yapmaları iyi birşey. Ama bu zaten hatırla yapılan birşey değil. Ben Metallica'nın son albümünü dinleyince şu andaki Metallica'dan çıktığı belli olan bir albüm oldüğünu düşünüyorum. Metallica Load'daki gibi bizi herkes dinlesin demiyor zaten. Anlayan da anlamayan da zaten dinliyor. Konserlerinin yarısını da Metallica hakkında fazla kafa yormayan ve birkaç şarkısını bilip gitarla çalan adamlar dolduruyor. Buna rağmen Metallica'yı anlamalarını da beklemek doğru olmaz. En azından forumlarda atıp tutmayın da Metallica'yı anlayanlara ayıp olmasın. Son albümü sevmedim diyene de lafım yok ne diim. Anlayana...
-
ısınması ve dinlemesi yoran bi albüm...şimdi aylar geçtikten sonra diyebilirim ki bana göre black albümden beri en iyi albüm
-
bende geçen orjinal film indirdim kutusuyla beraber indi :) bandrol falan yok ama türkçe dil seçeneği mevcut
-
ya şimdi abiler bir gazla bu albümü yapmışlar iyi güzel de yine de eksik bişiler var..herşeyi geçtim ben en çok sololara takıldım..seyint engırda hiç solo olmamasından mütevellit sanki körke demişler ki "çal bürülü bürülü bişiler takıl kafana göre"..arkadaş bir albümdeki soloların bir tanesi bile dinledikten sonra akılda kalmaz mı yahu? dıriim tiyetırın bile "bazı" soloları akılda kalıcıdır, hatırlarsın aklına gelir bazen (con petruççi genelde "hey hey bakın adeta bir hayvan gibi çalabiliyorum" şeklinde takıldığı için bu örneği verdim..yoksa dıriim tiyetır candır lan..valla)
-
All nightmare long parçasını dinledikten sonra Metallica nın hala eski havayı yakalayan şarkılar yapabildiğini anladım.özellikle vokal olarak diyorum...dinleyin anlarsınız
-
ancak bu kadar ezbere yorum yapılabilir. BRAVO! aferin size! o kadar önyargılı yaklaşıyor ki bazı arkadaşlar inanamıyorum.
-
yorumun kişiselliğinden anlamayan insanlarında var olması ne acı