-
Albümleri, yazdığı sözler, şarkılarının atmosferi ve özgünlüğü açısından en sevdiğim rap sanatçısı olan Sagopa Kajmer hakkında görüşleriniz nelerdir? Son albümünü beğendiniz mi? Neyini seviyorsunuz, neyini sevmiyorsunuz? vs. vs.
-
Seviyorum ben bu adamı ya. Niye bilmiyorum da dinlemek haz veriyor.
=)
-
Tepki
-
Ruhsal ağırlığını şarkılarıyla hissettiren insan.
Aslında günümüze göre bir ozandır. Saygı duyulacak yolda ilerlemekte. Klibi, Sözleri vs vs... Ayrıca ben bu adamı içtiği su markasına kadar takip etmişliğimi hatırladıkça (hayran listemde) olduğunu anlıyorum.
-
Ben tapıyorum kendisine, günümüzün filozofu olarak görüyorum. Günlük hayatta iki lafı bir araya getiremese de, adam çok zeki.
-
sayfalarca sayar ama şarkı bittiğinde aklınızda kalan hiçbirşeydir..şarkılarının çoğunda aklıda kalıcı olmayan bir meslodisi vardır..rapcilerin hoşuna gidecek unsurlar ise müziğinin yüksek basa ve dum tıs seslerine sahip oluşudur...yani kabak yemeği gibidir..aç kalırsan yenir..ama patates kızartması yanında çay olsa süper olurdu yaa diyorsanız buyrun: ceza
-
Şaka maka sinir oluyorum bu adama. Bir çocuğu patakladıktan sonra, gazetelere yaptığı açıklamayı okuyup gülmüştüm. Adam kendinden üçüncü bir şahıs gibi bahsediyordu "yok sagopa böyle şey yapmaz, sagopa iyi adamdır".
Yazdığı sözler de tamamen saçma, edebiyim, depresyondayım tarzı cümlelerle veletleri kendine çekiyor, o da ne yapsın ekmek parası.
Her ne bölümü bitirmiş olursa olsun, -15'liklerden oluşmuş hayran tayfasının kendisini filozof olarak anması gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ritmik amerikan şiirini pek sevmeyip beastie boys melodileri duyunca çocukluğuma dönüyorum. 2000'lerden sonra bu tarz müzik kalmamıştır,Sagopacılar (isim sakat zaten birader) rap dinlemekte kararlıysa seksenlerin doksanların elemanlarını dinlesinler bir zahmet, daha yararlı olur.
Hala beastie boys dinlerim bak, adamlar eğlenceli, rock n rap yapar.
-
bir kere daha katılıyorum. ne söz ne müzik ne görüntü. hiçbir özelliğini beğenmediğim biri.
-
bir görmek var bir de tanımak.
-
tanımak? kişiliği hayatı beni ilgilendirmez. ben çok beğendiğim kişilerin dahi kişiliğini hayatını bilmem. ben bakarım ve dinlerim.