-
dinlemek ? (((: bu muhabbet uzar gider neyse.
-
o zamanların şarkılarında akılda kalıcı güzel melodiler vardı ve altyapılar çok daha farklıydı..şimdiyse dım tıs dım tıs elektronik bişeyler falan...uçup giden akılda kalmayan kısa sürede unutulup giden tıngırtılar...90lardaki herhangi bir şarkıyı mırıldansanız herkse hatırlar..ama şimdi..?
-
aaaa pardon yaaa...nasıl olmuş bu??ben 90lar popa....tüh neyse..silemiyoruz de mi:))
-
2 sene boyunca hiç durmadan dinlemek zorunda kaldım karşımdan gelse boyuma posuma bakmam öldürürüm o insanı. işkence yaptı bize basbayağı birde anlamıyoruz ne dediğini
-
Zorunda kalmak derken?
-
cenabet ordular kumandanı sözü hoştur...
-
yuhaha xD yasemin çağır beni de xDE
-
sago bir röportajında klip çekmek istediklerini..ama yönetmenlerle anlaşamadıklarını söylüyordu...yönetmenler çeşitli senaryolarla geliyorlar bize...mesela geçende biri şort giyip yatağa uzanır mısın dedi demişti...eşiyle düet yaptığı şarkılarından birine klip çekmek istediklerinde de...ikiniz kavga ediyormuş gibi yapacaksınız diyormuş yönetmenin biri...eşin senine önüne yemek getirsin..sen beğenme elinin tersiyle it diyormuş...
-
sago çok karakterli adam, kabul etmez hiçbirini.
-
rap müziğe pek ilgim yok, bir ara ceza hoşuma giderdi ama öyle cezacı falan da değilim; neyse. ben bu adamı her dinlediğimde şarkı nakaratları küçük emrahvari ya da unkapanı sanatçıları mode on nameler, melodiler duyuyorum; o yüzden hiç ilgimi çekmemiştir kendisinin müziği.. ha sözleri şahanedir, süper bir kişiliktir bir şey diyemem; ben sokaktaki adamım sonuçta..
ama sevene saygım sonsuzdur