Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

şarkı sözlerinin anlamlı olması ne kadar önemli

• hacihacihaci • 7 Haziran 2009 19:37 • #536696
    bence hiç önemli değil..şarkıyı bir bütün olarak ele almalı..ses müziğe uyduysa başka birşey aramam ben..yani müzikle iyi bir uyum sağlayıp kulağa hoş gelsin de;isterseniz bir müziğin üzerine bir eşşeğin sesini kaydedin... şarkı sözleri anlamlı olmalı ,insanlara birşeyler öğretmeli şeklindeki saçma düşünceleri anlayamıyorum..o zaman niye en saçma şarkı sözleri başlığında bir konu açtın derseniz...yaa, sözlerin saçmalığı başkaaa....sonuç olarak bütün olan bir şarkının ele alınması başka...şarkılarda birşeyler anlatmak derdine düşmek..mesaj vermeye kalkmak..toplumu bilinçlendirmek gibi tavırları olmak cehalet göstergesidir bence..ders kitabı mı kardeşim bu...kaç kişi birşeyler öğrenmek için müzik dinliyor ki...
  • heretixlave • 8 Haziran 2009 16:57 • #536709
    sözler müzikten daha önemli benim için.
  • insane_im • 8 Haziran 2009 17:27 • #536710
    Nasıl ki beste önemliyse sözler de önemlidir zannımca. Yani sevdiğim onca şarkıyı düşünüyorum da.. Tek sevme nedenim melodisi olamaz.
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 18:48 • #536711
    sözler müzikten daha mı önemli?..o zaman sana güzel sözler adlı bir kitap alsak..bol bol okusan?
  • kare-te • 8 Haziran 2009 19:12 • #536714
    ona göre öyleyse sana havuç yemek düşer
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 19:15 • #536715
    yok abi ..napıp edip sözlerin anlamlı olmasının gereksizliğini herkese haykırmam lazım....
  • kare-te • 8 Haziran 2009 19:17 • #536716
    madem anlamsız sözleri seviyosun git ajdar dinle demesinler sonra
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 19:22 • #536717
    ajdar dinliyorum ki zaten..şarkıları da çok hoş bence...şimdi bu konu şarkıcının sesinin güzel olması gerekir mi.. başlığını da açtırmaya doğru gidiyor...bence gerekmez...o bir duygudur bence..o duyguyu verirsen tamamdır...mesela operacılar..yok bilmem kaç oktavlık sesim var yok bilmem neyim var deyip duruyorlar...ama bence yaptıkları müzik çok tatsız...ajdarın şarkıları beni rahatlatıyor..içime bir huzur veriyor..eğleniyorum dinlerken..
  • kare-te • 8 Haziran 2009 19:25 • #536719
    ajdar dinleyen adamsan daha fazla uzatmana gerek yok zaten..
    kimin feykiysen artık
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 19:31 • #536721
    nasıl yav..feyk...fake mi yani...niye ajdar dinliyen adamsam...yav bence ses falan önemli değildir..öncelikle sempatik olacak sanatcı,samimi olacak ve oynamıyacak...ajdarı bir tv programında izledim o kadar harbiydi ki..esra ceyhanın programında ,o program senin bu program benim gezen bir kadına verdi veriştirdi,artoyuda susturdu..utube de izleyebilirsiniz..şimdi asıl meseleye gelirsek..ses önemli değildir...şarkı bir bütün olarak incelenmelidir bence...mesela bir şarkı vardı..şagaron muydu neydi..hı nı nı hı diyordu bir adam...çok eğlenceliydi..çokta sevildi..benzeri bir çok şey sayılabilir..