-
Kahroldum üzüntüden.
-
bende iri yarı metalcilere ve onların dorock'tan başka mekan bilmeyen motor sevgililerine tepkisiz kalamam. yolumun üstünde duruyorlarsa yarıp geçerim ortadan (=
-
İri yarı metalciler fena değil ama xD
-
çakallaşmış esnaflara gıcık oluyorum...dükkanına gözünüz hafif kaymaya görsün...hemen üstüne atlayıp..gel abi...şu var abi... bu var abi...ilk defa görmene rağmen...sana şu kadar olur abi demeler...kaç paralık bişey bakıyorsun abi diyerek insanı çıldırtması...almayacağını anladığı zaman yüzündeki ifade.....tepki olaraksa...eğer gözüm kesiyorsa çıkışıyorum...ama yok şahıs hayvan tadında ise sövüyorum...içimden...
-
Kadın olmanın zorluklarına sinir oluyorum ve tepkisiz kalamıyorum.
-
kadın olmak güzeldir...bir de güzelse..tadından yenmez..yanında yatılır...
-
Kadın olmak güzeldir tabi ki. Ama çok da zordur.
-
cod4 te p90 gibi bi su tabancasıyla 20 tane adam alıp progamer gibi davranan nooblara tepkisiz kalmam..ulan denyo o silahla zaten nişan almana gerek yok tetiğe basılı tutup yürü elbet birileri düşer..te allaam ya..
-
gereksiz
-
Sıkılıp internet cafe'ye gittiginizde İstanbul'da yaşıyor iseniz ve Counter-Strike oynuyor iseniz..yanınızda ayakta duran ama boyu o kadar kısadır ki monitörle eşit boy oranına sahiptir esmer ve saabahtan akşama kadar bilgisayar görmemiş aç gib yanında durup ve sürekli "laaa o öyle olmayacak, vur lan vur, dur bak ben göstereyim sana lan vur adamı vur" tarzı konuşan, gençliğimin ömrünü yemekte olan ve oyundan soğutan ve ve ve ömür boyu o çocuktan ömrü çürüyecek birsürü insan olacagını düşünerek çıldırıyorum, ve tepkisiz kalamayıp küfür ediyorum :)