-
Gerçektende hala şoktayım.Bir efsane öldü gerçekten..100 yılda bir gelebilecek bir müzik dehasını kaybettik..Bazılarının deyimiyle rövanşı alıcaktı ama olmadı..Elveda kral...
-
ölmek güzeldir...
-
aga abartmayın ya. 100 yılda bir gelebilecek bir müzik dehası lafı biraz abartı değil mi?
-
heretixlave pekala kim aklına geliyor?Eskilerden Elvis,Frank Sinatra diyiceğiz ama eminimki birçoğumuz bunları bilmiyor bile..Son dönemlerden kim diyiceğiz Sümüklü Justine Timberlake mi?Saman alevi Eminem mi?Nasıl müzik yaptığını çözemediğim Usher mı?Yoksa Jay-Z mi?Gördüğün gibi yedek klübesi berbat..Emin olki 10-15 yıl sonra kimse bunları hatırlamıycak.Ama bir Michael Jackson'u herkes hatırlayacak..Uganda'daki adama bile sorsan Michael Jackson deyince sevsin sevmesin bir tebessüm eder,işte ondan 100 yılda bir gelir diyorum..Umarım anlatabildim:P
-
Michael Jackson'ın böylesine tanınıp hatırlanma sebebi müziğinden çok adının karıştığı sansasyonlar olacaktır.
-
Hatırlamam mı ya? Kabus gibiydi benim için. Her yer, herkes Barış Manço'ya dönüşmüştü.
=)
-
evinin kapısının önündeki çiçekleri, hayranlarınının durumlarını , oğlunun çıkıp konuştuğu anları vs hatırlamamak ayıp olurdu zaten :p
-
yav maykılın 100 yılda değil 1000 yılda da benzerinin ..bir eşinin gelmeyeceğini biliyoruz da...eminemi jay-z yi justini usher karıştırmayalım...onlar yedek kulubesinde değil...onlar kendi başına ayrı birer devlettir...maykılla kıyaslanmaz...kıyaslanmaz derken kötü anlamda değil..kıyaslamak yanlış olur yani...ama onlarda süperdir...
-
eminemi jay-z yi justini usher karıştırmayalım...onlar yedek kulubesinde değil...onlar kendi başına ayrı birer devlettir...maykılla kıyaslanmaz...kıyaslanmaz derken kötü anlamda değil..kıyaslamak yanlış olur yani...ama onlarda süperdir...
yuhaha xD
-
O zaman ne duruyorsun? Hadi atla bir gökdelenden aşağı :D Yerseee :D:D:D