Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

boss od 20 drive zone

  • deep thinker • 10 Mayıs 2006 22:43 • #549511
    selamlar

    "bende 60w marshall tüplü ampli ve epiphone custom lp gitar var. ben bugüne kadar hiç pedal almadım. bu setle blues yapılabiliyor ama ben distortiondan memnun olmadığım için bir dist pedalı ve biraz da oyun oynamak için wah pedalı almayı düşünüyorum. çalmak istediğim müzik türü şimdilik metallica, megadeth soloları denebilir. (daha önceden dist pedalı olarak boss ds1 önerdiler. ds2 yi de gördüm. onun farkı nedir? + sı var mıdır?)"

    yukarıdaki paragrafı bikaç ay önce açtığım başlıktan aldım.. bu konudan sonra biraz daha bakındım, processör almayı filan düşündüm, wah olarak cry baby de karar kıldım vs..

    ama bugün kadıköyde bi dükkanda boss ı denedim, hakkaten süper geldi, bir önce denediğim ds2 den çok daha iyiydi (zaten ds2 deki distortion benim amplinin üzerindekinden çok da farklı değil)
Bu konunun tüm mesajları