Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cort X-TH mı,İbanez RGT6EX mi ?

  • OptimusPrime • 2 Mart 2010 22:10 • #559172
    Öyleyse sana tavsiyem X-TH ve RGT6EX'in yanına, bulabilirsen temiz ve ikinci el DKMG olur bu fiyata. Ama ikinci el düşünmezsen zaten X-TH ve RGT6EX'in dışında pek alternatifin yok gibi. Bu arada az önce internette araştırırken İbanez RGT6EX'in Amerika'da $899 olduğunu gördüm, niye olduğunu bilmiyorum ama öyle.

    Yani profesyonel bir amfi ile emglerin drivelı sesi zaten mükemmel olacaktır onu düşünme. Maun gövdeli, nech-thru bir gitarla birleşirse de kusursuz olacağı kesindir. Yani Judas Priest, Slayer, In Flames, Metallica (2002 öncesi zamanlarında, şu anda 81-60) EMG81-85 set kullanıyorlar. Sen de kusursuz sesi yakalarsın diyebiliriz yani yapacağın müzik tarzı için :) Cort'un bu aralar piyasada olmadığına ve senin acil gitara ihtiyacın olduğuna göre İbanez RGT6EX en güzel seçenek gibi görülüyor.

    Bu arada klavye rahatlığı insandan insana değişir o konuda yorum yapamam sana, gitarı almadan önce denemen gerekir onun için. Ben de lead gitar çalıyorum ama standart insana oranla vücut yapımın ve buna bağlı olarak ellerimin biraz iri olduğundan dolayı kaba klavyeler ile rahat çalabiliyorum. Yani çok değişken klavye mevzusu.
Bu konunun tüm mesajları