Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektro gitara yeni başlayacağım.Yardım eder misiniz?

  • VanHalen • 2 Mart 2012 21:04 • #640740
    gitara yeni başlayan biri, genelde daha ne çalacağına karar verememiştir. bu yüzden alacağın gitarın "her yola giden" türden bir gitar olmasını tavsiye ederim. bunu da 1 humbucker ve 2 single manyetiği olan bir gitarlan ya da 2 humbucker ve 1 single manyetiği olan bir gitarlan sağlayabilirsin. humbucker daha sert ve tok tonları almanı sağlar, single ise daha temiz ve tiz tonlar almanı sağlar diyebiliriz.

    amfi konusunda da mümkün olduğunca çok efekti olan bir amfi almanı tavsiye ederim. efektleri iyi olmayacaktır büyük ihtimalle ama efektlerin nasıl çalıştığını ve şarkılarda nasıl kullanıldığını anlaman için gerekli bence. ayrıca bu efekt kısmı zaten elektro gitarın eğlencesidir. her gün yeni bir efekt keşfedeceksin ve bu keşif seni elektro gitara daha çok bağlayacak.

    bi marka söylemedim, çünkü her kafadan farklı bir ses çıkacak. (squier'in tonu meksika fenderlerle yarışır, ibanez ile her türlü müziği yaparsın, cort başlangıç için mükemmel vs.) söylediğin fiyat aralığında alacağın şeyler arasında hem fark az, hem de şimdilik senin kulağının bu farkları anlaması zor. sana tavsiyem, klavyesi ince veya çalması sana kolay gelen bi gitar seçmen. ayrıca kesinlikle floyd-rose köprü sistemli bir gitar almamanı tavsiye ederim.
Bu konunun tüm mesajları