Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gayrı Resmi İlmek: Bas Üzerine

  • FeelTheBass • 26 Nisan 2004 13:48 • #537945
    Selamlar herkese. Ben dinçer. 10 senedir çalıyorum bass. Hem iş hem müzik idare etmeye çalşıroum. biraz zor oluyo ama kendini gerşekleştirmek fiili benim için sade sahnede geçerli. herneyse :)........

    benim 1970 precision bass fenderim var. yanlız diğer turlerine göre oldukç afarklı. birde ustunwe jazz bass manyertiği konmus benden önceki sahibi tarafından. bi kaç sound problemim olsada bazı uyduruk ses sistemlerinde bile flat ayarlar ile bile iyi sonuc alıyorum. yanlız bariz bir şekilde alet bana "olm compressor al ne bu böle overkillin basscısın soundu gibi" diyor. ama precision bassın özelliği bu tabi.

    çok hoşuma giden bir yönu varki şu: normal slap tutuşu yapmadan slap tonalr alabilmek. tele hagig yukleninice resmen slap atıyormuşum gibi geliyor. benim gibi slap fakiri bir adam için buyuk avantaj. ayrıca bombeli kalvye gerçekten ayrı bir tat katıyo olaya.

    şimdilik bu kadar ama daha sonra benim kendi çalma tekniklerim hakkında bahsederim. malum iş yerinden anca bu kladar. basscılık ayrıcalıktık yanlız. grup içiersinde kalrk kent kılıgında supoerman gibisindir.

    görüşrüz.
Bu konunun tüm mesajları