Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yamaha RBX 374 Jazz Bass nedir ?

  • aykuth • 28 Temmuz 2004 08:32 • #538715
    dediğim gibi bence güzel gitar zaten. üstelik sen beğenmen önemli. Tek sorun elinbe almamış olman. Mümkünse istanbulda yamaha satan bir yere uğrayıp bu gitarı, olmadı RBX270'i bir gör ve eline al en azından derim. (kimse bunun için para istemez)

    yurtdışı hangi ülke olacak söylersen sevinirim? (aslında amerika ise senin adına sevinirim, çünkü avrupada gitarlar amerikadaki gibi dramatik şekilde ucuz değil.


    Squier meselesine gelince, affinity, bullet gibi iyice kalas bozması serilerin dışında (bunlarda olay garanti, gitar kötü oluyor) bir squierin nasıl olduğunu alıp çalmadan bilemezsin. Bir meksika fender kadar iyi de olabilir, isimsiz markaların gitarları kadar kötü de. Şunu da söyleyeyim yamahanın (görece) ucuza iyi bas satmak gibi bir ünü var. Sanırım bu 374'de öyle bir örnek. yurtdışı fiyatlarıyla BB serilerine paran yeterse onlara da bak derim bir de.


    sanırım bu kadar yeterli. Tüm markalar hakkında yorum yapmayacağım çünkü bunu daha önce çok yaptım, forumu geriye doğru okursan yazdıklarımı görürsün.

    o fiyata illaki sıfır alacaksan fena seçim değil. İkinci el için yardımcı olabilecek arkadaşın varsa (bu işlerden anlayan) ikinci el de tutulabilecek bir yol. (sen sanırım sıfır tercih ediyorsun)
Bu konunun tüm mesajları