Bakın arkadaşlar ben ilk başta bu işlere gönül verip uğraştım bir aralar yalnız, 1- devre elmenlerını yalnış bağlayıp yakarsanız vay halinize çok dikkatli olunmalı.
2-Yapacağanız amfiden çok kaliteli bir ses alamayabilirsiniz. (Alabilirsinizde) devre parçalarını en kalitelilerini bulmaya çalışın örnek:aynı numaralı bir transistörün iki farklı markası arasında çok büyük performans farkı var hangisi daha iyi derseniz pahalı olan iyidir derim ben. :)
3- Eğer iyi bir amfinin ör: marshall ın devre şemasını buldunuz bunun parçalarının veya istediğiniz herhangi bir parçayı internetten siparişle yurt dışından getirtebilirsiniz bunu yapanlar var ve buna deydiğini gördüm.
Bende dunlop cry baby , boss gibi markaların devre çizimleri var. yalnız şunu söyliyeyim devre şemalarına baktığımda hayrete düştüm çünkü 5- 10 parça dan oluşan çok basit bir şeydi ama her yerde arattım sadece 2 veya 3 parçaya ulaşabildim. Gitar amfisine gelince sadece tonları ayarlamak için bass, treble gibi ayrı ve zor bir devre daha yapmanız gerekiyor işiniz yoksa bu işle uğraşmanızı tavsiye ederim. çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Başarılar.