Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce bu gitarın neyi var?

• Ktulu • 14 Nisan 2005 13:13 • #542473
    Arkadaşlar ben BC Rich bronze serisi bi gitar almayı düşünüyodum, ilan verdim, istediğim cevaplar da geldi ama arada platinum pro serisi bi Bich modeli satmak istediğini söyledi birisi. Fiyat olarak da 200$ demiş. (ama rengi pembe)

Sizce bi hata, kusur mu vardır? Sordum henüz cevap gelmedi.

(Dışarda bu gitarlar 350-400$)
  • kutay__ • 14 Nisan 2005 14:11 • #542474
    ya birşeyi oldugunu sanmıyorum. 200 dolar falan o gitarlar icin 2. elde cok normal. gitarı görmeden alma haliyle tabi.

elektro gitar alırken neyine dikkat edersin? topiginde bi sürü biseler yazmaya calıstım. hayırlısı olsun :)
  • karete • 14 Nisan 2005 20:04 • #542477
    nedir bu sert merakın senin anlayamadım bu gitarla başka bi .ok çalamassın alanlar bir sure sonra yaşlansınlar biraz gelişsinler hepsi deiştiriyo buna emin ol
  • Ktulu • 14 Nisan 2005 20:45 • #542480
    Karete'cim dinlediğim tarzları biliyosun. Gidip de BC Rich'le blues çalıcak değilim zaten.

kutay sağolasın. Bütün topicleri tek tek okuyrum. Hatta snin yazını bikaç kere okudum ve buna göre inceleme yapıyorum diyebilirim.

Bugün bi Mockingbird gördüm kadıköyde. Dükkan ismi vermiyim.. Siyah bi mockingbird, bronze serisi yine. Ama arkasını çevirdim USA California diyodu. Sadece alt tarafta göze batıcak büyüklükte bi boyası kalkmıştı.

Manyetiklere bakarken dikkat ettim bariz bi şekilde oynanmıştı aletle. Hafifçe bi bakıyim dedim yerinden oynuyo mu falan diye, elimde kaldı manyetik :D Vidaları da yalama olmuş.. Gitarı ters koysan düşücek yani... Kadıköyden bakınırken daha dikkatli olun arkadaşlar. Bi mockingbird gördüğünüzde büyük ihtimal bahsettiğim alettir. Dİkkat edelim. (Fiyatı 200$dı bu arada)

Bu arada karete, BC Rich benim başlangıç gitarım olucağı için ilerde değiştirme payını zaten düşünüyorum. Gerçi metal harici bişey çalmayıp da BC Rich'ini satan insan tanımıyorum ben..
  • kutay__ • 15 Nisan 2005 01:37 • #542483
    bc rich güzel gitardır. hatta slash abimiz'İn ilk gitarlarından bir kısmı bc rich mis gencken. :)
  • andresson • 15 Nisan 2005 01:52 • #542484
    Şu var aldın diyelim B.C. Rich bir süre sonra sert devam etmek istiyorsan muhtemelen Jackson ya da Ibanez'e geçmek isteyeceksin satması problem olacak. Elinden çıkarması zor bir alet. B.C. Rich eskiden saygın bir gitardı ama şu anda pek rağbet görmüyor.

2. si garip bir sorun ama ergonomiği mesela kılıf uydurmak problem oluyor garip şekilli gitarlarda ya da hardcase alacaksan eğer onla beraber almazsan uyacak case bulmak belki problem olabilir.

Bence Japon Jackson düşün anormal rahat olabiliyor ve sert tonları vardır 350 - 500 dolar arası bulabilirsin o kadara yetecek bütçen varsa.

ESP Limitedler hakkında da iyi şeyler duydum. Onlar da ucuz sanırım.
  • veterdem • 16 Nisan 2005 22:46 • #542511
    Ya benim arkadaşt var dediğin gitardan rengi pembe gece partide falan o renk ışıkta dehşet hoş gözüküyor haberin olsun kızlar hasta mesela :))
  • veterdem • 16 Nisan 2005 22:48 • #542512
    Eklemedende edemiyecem bende almayı almayı düşünüyorum bir çok heavy metal grubu kullanıyor birde kasa dizaynı çok iyi kucağına koyduğunda dizine şıp diye oturur. Kullandığım için biliyorum
  • ibanetze • 16 Nisan 2005 23:34 • #542514
    rezillik ;)
  • Ktulu • 16 Nisan 2005 23:37 • #542515
    Kızlar hasta olabilir belki ama ben hasta olmazsam o gitara beş para etmez.

Ayrıca yeni başlıyorum hevesimi kaçırmaması lazım. Kesinlikle sevdiğim bi gitar olması lazım. Arkadaşın gitarı bendeyken sabah 12'den gece 1-2'ye kadar çalışıyodum. Kendi gitarımı daha da hırpalamak isterim. Bu yüzden şekil de çok önemli benim için.