Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce bu gitarın neyi var?

• ibanetze • 16 Nisan 2005 23:49 • #542517
    hakkaten valla doğrusun. insanın elinde sevdiği bi gitar varken gözü hiç bi şey görmüyo... ben bi ara(ibaneze terfi edişimde)bi kaç gün okula gitmemiştim, arkadaşlarla bile takılmıyodum...git zorla kendini bütçene göre en beğendiğin gitarı al yoksa bi şeyler eksik kalıyo hem ilk gitarınsa satmazsın da muhtemelen... iyi olur güsel bi gitar.
  • veterdem • 17 Nisan 2005 16:35 • #542539
    gitar şekil yapı ses bakımından güzel yalnız şunu söyliyeyim pembe renk istemiyebilirsin zevk meselesi aslında şekil olarak süper bir resmi internet adresine bakın dehşet işçilik var gitarda
  • Ktulu • 19 Nisan 2005 01:40 • #542565
    Evet o modelin şekli gayet güzel (kafa hariç). Dediğim gibi şu an Kerry King Wartribe almayı düşünüyorum (basswood'dan yapılmış warlock gövde, custom manyetik + beast modelin kafasından) ve ibanetze'nin dediği gibi değiştirmeyi düşünmem ancak yeni bir gitar alırım.

Sitedeki resimler biraz yanıltıcı yalnız. Wartrie'ın renkleri daha açık gözüküyo aslında öyle değil. Warlock'lar daha mat gözüküyo ama baya parlak aslında cilası. Bazı ayrıntılar tam belli olmuyo. Wartribe'ın köprüsü hiç belli olmuyo resimde mesela.

Sitedeki görüntüye bakıp aldanmamak lazım.
  • veterdem • 19 Nisan 2005 19:14 • #542576
    Evet bende fark ettim detaylar fazla belli olmuyor. Benim alev resimli gitarlar acayip hoşuma gidiyorda pek görmedim sadece siyah ve pembe warlocklar var
  • metalist2867 • 23 Nisan 2005 18:05 • #542628
    beyler b.c rich ler kaba gitarlardır tabii senin dediğin serileri tonları tatmin edici degil bence hemde kalas gibiler manyetikleri sarım olarak güçlüler ama kalite olarak yaşlı kadın gibiler kullanılan malzemede çok çabuk yıpranıyor tabii bence jackson filan al derim sana dk serisi japan canavar gibiler