-
aslında fender çok kötü bir markadır, blues'cular tarafından ozellikle tercih edilmemesinin nedeni de cleanda verdigi herkesi kusturan tonudur, sap ve govdesi 3000 yıllık çok iyi korunmuş iğrenç ağaçladan yapılıp, birçok gitaristin rüyasını bilindiginin tersine kabus olarak suslemektedir....
=))))))))
ne biçim soru bu?sen bize asıl onun yanıtını ver:D
-
japon yapımı bi fender strat bulursan,dene.artık üretilmiyo ama bi yerden denk gelirsin belki,o gitarlar gerçekten iyidir,hatta japon fenderi olanlar amerikan yapımına bile bakmazlar..işçilik o kadar iyi ki,şu an üretilen amerikan standart starlardan kaliteliler bence..muhteşemler valla,meksika yapımı olanlara fender bile demezsin japon yapımı kullanırsan..
-
bence fender cok genıs bir müzik türünde kullanabileceğin bir gitar ama metalse mesela yapacağın tür jackson esp olabilir.ama söylentilere göre fenderi al hayatın boyunca kullan diyolar:)
-
bence fender cok genıs bir müzik türünde kullanabileceğin bir gitar ama metalse mesela yapacağın tür jackson esp olabilir.ama söylentilere göre fenderi al hayatın boyunca kullan diyolar:)
-
Ben şu an meksika fenderle hard rock yapıyorum ve çok da memnun değilim... Ne bilim ton o kadar sağlam değil...
-
kullandığın amfi yüzünden olmasın
-
valla bi strat alıcak param olmasa da okulumuz da müzik kolu olarak 1 adet amerikan el yapımı statımız var. Sana şunu söleyim, gibson da çaldım, ibanez de çaldım, hiç biri stratın yerini tutamaz...
-
Yok abi anfiyle bir ilgisi yok konsere çıktığımda çok sağlam tesisat geldi bir kere. Arkadaştanda boss mt-2 almıştım bağladım ama çok tatmin olamadım anfiden değil yani.. Zaten jackson almayı düşünüyorum rr-5 parayı bir toparlarsam o gitarla dağıtırım ortalığı... Hard rock yapıyoruz zaten...
-
Ya arkadaşlar saçmalamışsınız ya...
U.S.A.(gerçek...gerçek derken harbi güzel yapılmış olanlardan.Mesela şu anda yapılan ve Türkiye'ye gönderilen u.s.a fenderler çok dandik.O yüzden Squer daha iyi gözüküyo.Ülkemizin adı Türkiye olduğu için mi kötü gitar yolluyolar buraya bilmem valla...ama buraya gönderilen u.s.a gitarlar gerçekten çok kötü.Yani defolu mal gibi.O yüzden burdaki meksika ve japon fenderler daha iyi gibi gözüküyo.ama aslında U.S.A fenderler AŞIRI kaliteli.Mükemmele yakın)fenderler çok güzel gitarlar.Bu yüzden yüzlerce müzisyen bu gitarı kullanıyo ki bence her gitaristin bir fender hayali vardır(kendisine özel yaptırdığı..ah ah)
Bu soruyu soran arkadaş ya gitardan anlamıyo ya da hiç fender denememiş.(ya da kendisini yanlış ifade etmiş)
Fender tonları dersen iş başka...Ton ilk olarak klavye de bitiyo.Sen kendine uygun klavyeyi belki fenderde bulursun belki ibanezde belki washburn de o belli olmaz.Sonra istediğin tonu manyetikleri modifiye ederek bulursun...ve ardından pedallar gelir.analog denersin....
ton böyle akar gider.herşey senin ne yapmak istediğinde bitiyo yani...
kusura bakmayın arkadaşlar çok konuştum ama böyle bir soruya gitarist oalrak dayanamadım
-
guzel bir fat strat ile yapilmiyacak muzik yoktur gerisi anfi secimine kalir.