-
Valla geçekten de yapacağın tarza göre gitar almalısın örneğin bir stratla metal yapılmaz ya olur olmasına da adam gibi bişey yapamazsın ben de her ne kadar Fender sevmesem de hocam sayesinde kalitesini anladım valla
-
lan olm gidip fender alcaana ESP al jackson al fendere 5000 basr şerefszm..ama malmsteen modeli diyosan bişi demem...
-
ya su gıtarlar ı konusmak ne sacma? hepsı farklı daha ıyı dıye bısı yok. fender ıbanez den daha fazla para vermese belkı malmsteen de ıbanez kullanacaktı.. hem ton, processor dende farkeder.. tabı fender en ıyı blues de gıder.. tabı bızde bır espırı var malmsteen e fender vermısler tutmus paganını calmıs..
-
selam dostum..bence gitari birileri kullaniyor ya da ömür boyu kullanirim diye almayin bence..kendiniz için alin..istediin ve tarzin üzerinde bi gitar alsan daha mantikli olmazmi arkadasim.git dene dinle al eline çal saatlerce sonra kendi isteklerinle ve tarzinla karsilastir..bu sekilde ileride keske deme olasiligini düsürmüs olursun..hem bahsettiimiz gitarlar ucuz gitarlar degil..artik karar senin..saygilarimla...
-
ben de meksika 91 yapımı bi tane var ve çok memnunum tonundan. herşeyiyle diğerlerinden farklı ama manyetiklerin switch 1,3 ve 5. kademedeyken cızırdaması sorunu var sadece..
-
LP rulz..
-
abi cızırdama switchin içinin toz tutmasından dolayı oluyo.bende hiç ses gelmiyodu tek bir swith dışında. goturdum yuksel ustaya 3-5 milyona yapıverdi.
-
cızırdama sorunu sıngle manyetıklerın genel bır ozellıgıdır eger cızırdama ıstemıyorsan ya noısless manyetık ya da sıngle humbucker alman lazım zaten humbucker ısmı de bu cızırtıdan gelmıstır cızırtı engelleyen anlamına gelır ve serı halde baglanmıs ıkı sıngle coıldır aslında.
-
Abi fenderden jackson'a geçersem solo atmakta biraz zorlanabilirmiyim klavyesi fender kadar rahat görünmüyo...
-
akrak su siralar bir fender almak istiyorum ya american series alacam ya da american series deluxe alacam ikisinin arsinda 100 - 150 dolar fark var. deluxe 1000 dolar istiyolar. sence hangisini tercih etmeliyim. ikisinin arasindaki farklar tam olarak neler. beni biraz bilgilendirirsen sevinirim...