Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sans amp tri-ac mi gt2 mi

• kutay__ • 12 Mayıs 2005 18:39 • #543201
    sansamp ın eq ayarları cok duyarlı iyi bir ayarla iyi ton veriyo. şu andaki setup ım

gitar-boss ds1- sansamp triac(fender tweed modunda)-boss ce-5 chorus ordan stereo olarakta mikser (sistem) şeklinde.şimdilik memnunum yani. birde bunların yanına delay alıcam tam olacak işte o zaman.
  • KeReMmM • 14 Mayıs 2005 00:49 • #543236
    evet sansamp eq ayarı gerçektende iyi ama yinede eq fena olmaz hani...
    benim setup
    gitar-dod fx700 corrosion(dist.)-sansamp triac-boss ps2(pitch shifter ve delay)-danik bi speaker. wah almayı düşünüyorum ama iyi bi de amfi lazım sen evde amfi ne kullanıyosun. ufak bi sistem kurayım dedim mixer falan, çok pahalıya geldi. hemen vazgeçtim.
  • Ulaireattea • 14 Mayıs 2005 02:27 • #543237
    Istediğin setupı yap BCRich gitarla...ı ıh zor hatta olmaz.Amplin ne kadar iyi olursa gitarın kalitesi o kadar belli oluyor (bence tabi).Sen herşeyden önce iyi bi manyetik al derim ben sana.
  • kutay__ • 15 Mayıs 2005 02:49 • #543253
    keremm
    tavsiyem dod un dist. levelini en aza indir. tonunu da iyice sola cevir. seviye ortada kalsın. onu sansamptaki fender clean moduna ya da mashall cok az drive olacak sekilde çal süper olur. ben anfi olarak bazen pc ye giriyorum ses kartım live platinum bi de pioneer 2*25 bi müzik seti var pc ye baglı yani güzel geliyor. bi de marlboro anfim var 15w bazende onu kullanıyorum ama sansamp falan yapıcaksam direkt pc genelde. benim onerim iyi bi ses kartı ve hızlı bi bilgisayar al evde bayaa is gorur. wah alıcaksan boss fw3 tavsiye edebilirim bende ondan kullanıyorum ama üretilmiyo artık bulması zor olabilir. bi de ritm icin kullanıcaksan bossun autowah pedalları bayaa güzel bence.