Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zildjian ZBT4-plus

• Infusion • 2 Mayıs 2005 21:53 • #542914
    yaa güzel kardeşim ben zildjian'a kötü demedim ki sadece istanbulun bana göre daha iyi olduğunu söylemeye çalıştım.

neyse uzatmayalım herkesin fikri kendine..
  • dragut_reis • 2 Mayıs 2005 21:57 • #542915
    infusion kardeş senle muhabbet güzel benim MSN adresi [email protected] eklde muhabbet edelim senle istersen tabi..
  • Infusion • 2 Mayıs 2005 21:58 • #542916
    ;o)
  • HardrocK • 2 Mayıs 2005 22:07 • #542917
    Ya boş tartışıyorsunuz.En başta güzel tartışmaya başlamışsınız ama sonra saçmalamışsınız resmen?!

dragut_reis arkadaşım şu an zildjian dünya da istanbuldan fazla kullanılabiliyor olabilir ama idda ediyorum yakında İstanbul Zildjian ı geçecek bu konuda.Bir kere zildjian ın 500$ dan aşağı fiyattaki serileri berbat sen git bir zildjian planet al bakim bir de daha ucuza İstanbul Radiant serisi al,hangisi daha iyi tını veriyor bana söyle.Kesinlikle İstanbul 5 basar Zildjian'a..

Ha dersen El yapımı Zildjian Platinium boru mu diye,ona eyvallah derim zildjianın en iyi serisi...

The Wolfram
  • dragut_reis • 2 Mayıs 2005 22:14 • #542918
    ee neymiş o zaman hardrock kardeşim zildjian ın el yapımı serileri istanbuldan daha iyi bu konuda anlaştığımıza sevindim.. planete bende iyi demem berbat o konuda haklısın.. ama diğer serileri istanbuldan çok daha iyi.. neyse biz konuda tartıştık ama kapattık artık boşver herkesin zili kendine..