Aria:
http://www.mydukkan.com/product.php?productid=16400&cat=343&page=1
SST62 Elektro Gitar
GA-1065 10 Wat Amfi
GC10 10' Kablo
BC-850 Akort aleti
S40 Askı
6 adet pena
EB400 kılıf
---------------------------------------------------------------------
SX:
http://www.mydukkan.com/product.php?productid=16392&cat=343&page=1
ARIA STG - 003 Elektro Gitar
Gövde: Kızılağaç
Sap: Akçaağaç
Klavye: Gül ağacı - köprü-üst eşik uzaklığı 648mm
Perde Sayısı: 24
Manyetikler: Sap manyetiği OS-1X single coil
orta manyetik OS-1X single coil
köprü manyetiği OS-1X single coil
Elektrik aksam:
1 ses düğmesi, 2 ton düğmesi, 5 kademeli manyetik selektör anahtarı
Köprü: VFT-1 Vintage Tremolo
Donanım: Krom
ARIA AG10 Amfi
Güç: 6 Watt
Hoparlör: 10 cm
Kontroller: Volume, Gain, Tiz
Boyut: 245mm x 268mm x 119mm
Ağırlık: 2.5 Kg
Aria Standart gigbag
Aria bir adet orta, bir adet sert pena
Aria gitar jack
Aria gitar askısı
---------------------------------------------------------------------
Sanırım bunlalrı söylüyosun...
Aria daha uygun gözüküyo. SX'in ne olduğu belli değil sitede.. Ayrıntılı açıklaması da yok.
Taksit düşünüyosan
www.mydukkan.com da 12 taksit yapıyolar. Böylece daha iyi bişey istersen de alabilirsin.
Strat kasalar çok ergonomik. Ama ben tiplerini sevmiyorum.
Bence bu ikisinden birini alıcaksan Aria'yı al. En azından ne olduğu belli. Amfisinin falan da özelliklerini yazmışlar. Gerçi 6 watt çok düşük bi amfi için. Fişi de topraklı değil. Bilgisayarının biraz iyi bi ses sistemi varsa bence amfi falan alma, git Zuhal Müzik'e al bi Warlock, bağla sistemine. (Warlock'lar 250$ a düştü Zuhal'de) Metal çalmak istiyosan hem başlangıç için çok iyi tonları olan hem de daha kaliteli bi gitarla başlamış olursun. Millet kötü gitarla başla sonra iyileştikçe daha iyisini alırsın diyolar ama sallama bence onları. Öğrenirken can çekişiceksen ne anlam kaldı yoksa... Ben de geçen hafta aldım ilk gitarımı 390$ bayıldım ama iyi ki böyle bi gitarla başlamışım diyorum şimdi.
Dediğim gibi metal çalmak istiyosan bu gitarlar istediğin tonları vermez. Zaten çok iyi bi gitarı bu amfiye taksan da iyi bi ton veremez... Dediğim gibi bi BC Rich al sen (Mockingbird, ASM, Warlock gibi bişey, hepsi
250$) tak bilgisayarına, aç efekt programını. Paran birikince de amfi ya da pedal, isteğine göre geliştirirsin kendini. Yoksa o amfiyi de gitarı da illa ki değiştiriceksin kısa bi süre sonra. Amfi yetmemeye başlıycak, sonra gitar kötü gelicek... vs. vs..