Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BU elektro gitar markaları nasıl???

• ibanetze • 4 Haziran 2005 16:29 • #543719
    ne diyelim,washburn kendisi iyi bi marka değil ki bi de yan ürün çıkarmış:P ama hayırlı olsun,seni tatmin ediyosa alıcaksın tabi,sonuçta gitarın sesini en çok sen duyacaksın :P bi de klavyesi nasıl ki o gitarın ben pek elime almadım.
  • vetooy • 4 Haziran 2005 19:59 • #543721
    cruiser den iyidir valla sapı ya.o ne abi ya sanki elime tekrar klasik aldım gibi oldu.gül ağacıymış ta hikaye valla :))))
  • Ktulu • 5 Haziran 2005 02:15 • #543723
    Hayırlı olsun. En azından 6watt yerine 25watt bi amfin olmuş oldu :)

Sevindim adına. Güle güle eskit aleti. Parmakların tez zamanda nasır ola :D
  • vetooy • 5 Haziran 2005 18:48 • #543737
    iyi dileklerin için sağolasın valla yawwwwwww.
    benim hakkımda ne düsünüyosan bin misli sana olsun hemiiiiiiiiii :P
    :)
    arkadaslar sağolun
    bu linke burda son veriyorum.bak kimse yollamasın haaaaaa :P
    :)
    selam lar
  • toTem • 5 Haziran 2005 20:14 • #543738
    kimse yazmasın demişsinde ben dayanamıycan yeni yetiştim, arkadaşım Humbucker birde single manyetiğini kaldır ortadaki single manyetiği de biraz indir telleride biraz aşşağıya çekersen-entonasyonu dikkate alarak tabii-çok sağlam overkill inden her türlü alternatif grubuna çalabilceğin bi gitar olur(tabi bende BossME30 var onun da etkisi oluyor ama amp dende olduğu kadar iş görebilirsin) sapı da fena değil rahat bi gitar-300$lık ibanezlerden iyi kim ne derse desin(ya da onlar kadar:D)- hayırlı olsun güle güle kullan ne diim
  • vetooy • 6 Haziran 2005 12:45 • #543754
    hele gitarı biraz eskiteyim ya.ondan sonra üzerinde güzel bi modifiye yaparım.zaten bi gitar mezarlığım var arkadaşla beraber :D onu da oraya katarım büyük ihtimalle.bu dediğini yapamazsam tabi

tavsiye ederim sizde bi gitar mezarlığı oluşturun(eski,kırık,dökük,iş görmez..vs)

gelene gitar koleksiyonunu gösterirsin :)))))))))
    (puldan daha iyi iş yapar valla :D

bana katılanlar ??????
  • punk_girl_punk • 6 Haziran 2005 14:26 • #543756
    bennnnnn