-
http://www.tonepad.com sitesinde sağlam,denenmiş pedallar var.boss ds1 ve Tube Screamer yapmış elemanın biri baya güzel olmuş.
-
Çok sağol valla bu aralarda bu geyiğe sardım bir kaç mxr denemek istiyorumda ayrıntılı bu site.
-
Pedalları ciplerini,dirençleri,resistörleri değiştirerek modifiye ediyordum zaten ama sıfırdan pedal yapmayı hiç düşünmedim.
Ama bu devrelerin içine konacağı kabini bulmak zor. tırıvırı yükseltici kutularının içine koyuncada komik oluyor.
bakalım onu da yaparız belki sağol.
-
ben bu siteden mxr dist+ yaptım. çok ucuza mal oldu 5 ytl gibi komik bir fiyata geldi bana. ses de fena diğil ama bu sitede bazı parçaların modelleri verilmemiş. mesela switch de şemada yok. birde kasa zor iş bi aleminyumcu bulmak gerek. www.generalguitargadgets.com sitesinede bakın parçaları ona göre alın derim ben. çok zevkli bir iş tavsiye ederim.
-
Aluminyumu şase olarak mı kullanıyosun devrede?
-
Bu şemalardaki peltenaksın autocadde çizilmiş halini bulabilceğimiz bi site biliomusunuz.Bazılarını çizmek çok uğraş gerektiriyo dışarıya yaptırırsanda işin zevki kaçıyor sanki :P
-
Bu devreleri nasıl çizecen zor olur.Ben Press and Peal diye bi metod biliyorum. Mavi bi kağıdı var ütülüyosun devreye geçiyo.Çok pratik bi yöntem.Tonepad sitesinde vardı gerekli bilgi.
-
iyi de türkiyede nereden buluruz o sistemi. görsüğüm kadarıyla da sitede boardları 25-35$ a satıyorlar
-
ya arkadaşlar siteye girdim ama hiçbişi anlamadım..biri bana bu parçaları istanbulda nerde bulabiliceğimi ve nası birleştiriceimi kısaca ne biliyosa :D anlatabilirmi..kendi pedalımı yapmak istiyorum özellikle pedalı 5 ytl'e mal olan arkadaş ta yardımcı olursa güzel olur..hatta msn dede konuşabiliriz..
-
arkadaşlar acemi olanlara ayrıntılı olarak bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinicez lütfen ayrıntılı olarak anlatabilirmi bu yöntemde muaffak olan bir arkadaş??