-
yan flüt ile çalınabilecek her türlü parçanın notasına ve bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var teşekkürler
-
sana sadece klasik müzik notaları gönderebilirim ve belki birkaç tane jazz uyarlama...
-
İşin zor doğrusu bulabileceğin notalar klasik müzik notalarıdır gitar notalarıyla uyuşmaz pek Türkçe olarak zaten bulamazsın şarkıları dinleyip kulaktan çıkartıcaksın yan flüt dersi veren hocalarda oluyor genellikle notalar internettede pek bulamazsın benim arkadaşım çalıyor ona bulucam diye internetin altını9 üstüne getirdim. Ama basit bir iki şarkı haricinde pek birşey yok Paran olucak notaları satın alıcaksın birde meslek lisesi veya konservatuar okuyanlardan buldurabilirsin başkada pek şansın yok doğrusu Türkiyede yaşadığımız için böyle kaliteli aletlerin notaların bulmak zordur :)
-
mesajıma göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.gönderebilirsen bahsettiğin notaları sevinirim
-
Türkiyede yaşadığımız için böyle kaliteli aletlerin notaların bulmak zordur :)
türkiye müzik açısından tahmin edildiğinden çok çok daha iyi bi seviyede bunun için bu cümleye asla katılmıyorum... leardc bu arada bana daha kesin bilgiler verirsen ne biliim eser adı olabilir veya besteci veya en azından ne tarz bişey istediğini yazarsan ya da hangi seviyede bişey sana daha rahat yardımcı olabilirim...
-
Klasik müzik ile ilgili aslında yeterince elimde kaynağım var.benim aradığım kulağımda olan ezgilerin notaları.Örneğin Yeni türkü,Bülent ortaçgil,düş sokağı .....sanırım anlatabildim
-
geldiim...arkadaşım benim işim flut yedi senedir bunun için çabalıyorum:)klasik müzige dair istedigin her nota için yardımcı olabilirim...fakat istediğin gibi şarkıları sadece kulaktan cıkarabilirsin bunun için hazırlanmış nota bulman zor...ya da tangolara ne dersin?:)bizim enstrumanımız için yazılmış öyle güzel eserler var ki,bence boyle şarkılarla ugraşmana degmez...
-
teşekkür ederim gönderirsen sevinirim.Daha 5 ay oldu doğru üflemek ve parmaklarımı hızlandırmak için çabalıyorum tabi bunlar eğlenceli şeyler çalarak yapabilmem daha keyifli olur fikrindeyim .tango iyi fikir..
-
-
ville-filiz'e sitem
sevgili ville,
elbette flüt için çok güzel klasik eserler var. ama yeni türkü ve bülent ortaçgil için "uğraşmaya değmez" diye düşünmene üzüldüm. bu adamları beğenmesen bile, bunca yıldır bu ülkede kaliteli birşeyler yapmaya çalıştıklarının hakkını vermen ve saygılı olman gerekir. aksi halde ben sana "dar kafalı" derim.