Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yan flüt notasına ihtiyacım var

• erbil • 8 Haziran 2005 14:50 • #543824
    leardc' ye yanıt

aradığın tarzda notalar için, ist barbaros bulvarı(beşiktaş) pan yayın evine bir bak. b.ortaçgil olduğunu sanmıyorum ama ör: yeni türkü var (sanırım). wwww.pankitap.com burada telefon numarası da var. ara bakalım belki ödemeli falan gönderirler.
    aslında benim tavsiyem bunları -yapabiliyorsan- kulaktan çıkart. böylece istediğin zaman ezberden çalman daha kolay olur. yapamıyosan, müzik eğitimi alan birilerinden, senin için yazmasını rica et. bunu yapıcak insan ararken grup falan kurarsın belki de:)
  • ville_filiz • 11 Haziran 2005 19:17 • #543915
    erbil'e yanıt

flütte ilerlemek istiyosan eger önce calıştığında seni ilerletebilecek eserlere ihtiyacın var..bu yüzden o türlü parçalarla uğraşmak şimdilik zaman kaybı olur ve piyasa dağarcığını geliştirir sadece...ben de Bülent Ortaçgil dinlerim,cok da severim ama bunları çalmaya çalışmak yeni baslayan bi flütçü için sadece zaman kaybı olur..dar kafalı olmak ya da olmamak,işte bütün mesele bu :)
  • erbil • 14 Haziran 2005 14:03 • #544015
    erbil'e yanıt

sevgili ville_filiz,
    öncelikle şu "dar kafalı" lafına takılma. ben onu koşullu olarak söyledim. seni hiç tanımadığıma göre aksi düşünülemez . sen de B. Ortaçgil' le ilgili fikrini belirtmişsin. yani lafı boşa çıkarmışsın zaten:)
    şimdi; dediğin gibi her enstruman için geliştirme adına çalışılabilecek çok şey vardır elbet. yalnız bunun tek bir doğru yolu yoktur bence. herkesin imkanları, motivasyonları farklıdır çünkü. eğer birisi için ortaçgil çalmaya çalışmak bu işin lokomotifi olacaksa, bu onun doğrusudur.
    anladığım kadarıyla sen klasik eğitim alıyorsun. ya da aldın. bu konuda bildiklerini "nefesliler kolonisi"nde de paylaşırsan seviniriz.
  • ville_filiz • 14 Haziran 2005 21:44 • #544028
    erbil'e yanıt

evet klasik müzik eğitimi alyorum...nefesliler kolonisi varmış ne güzel :) ben de üye olayım bakalım...
  • dexter_holland • 15 Haziran 2005 13:40 • #544048
    erbil'e yanıt

ben yollayabilirim birşeyler, özel mesaj at anlaşırız.
  • leardc • 18 Haziran 2005 01:16 • #544092
    slm

mesjıma karşılık gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkürler senden muhakkak nota bekliyorum