-
ya abi ben guitar fx indiridim. evde internet olmadığı için internetten indirdim ama kendi bilgisayarıma yukleyince dedi ki şimdi bir kere internet e baglanman lazım bu bilgisayarla. parantez içinde de paralı versiyon internetsiz çalışır yazıyor şimdi bu ne demek oluyor. bir iki güne kadar internet bağlıyacam bilgisayar a ama baglanınca ne yapmam gerekiyor bi anlatıverin!!!!!!!!!!!!!!111
-
guitar efects de iş yok ya geç geliyodu ses,sevmezsin.
-
ya o zaman sesnin önereceğin bi program var mı.
-
Ben ullanıyorum ses geç falan gelmiyo gayet güzel. Revalver'dan iyi hem de. Revalver'da hızlı ritm'lerde ses karışabiliyo ama guitar fx'te böyle bi problem yok. Kaydı da çıkan sese göre baya iyi. Bende 2.6'nın crackli versiyonu var. Senin de crackli bi program çekmen gerekiyo. Paylaşım programlarından arattır gayet kolay bulursun zaten.
-
Yalnız dün gitarı arkadaşa götürüp bi de processor'le denedim. Arasında inanılmaz bi ton farkı var. (ki arkadaşın processor 505 II)
Yani çok orjinal tonlar elde edemiyosun onu bil. Ben evde kullanırken gitarımın tonlarını iyi zannederdim, processor'e takınca gözlerim yaşardı düşün yani :)
-
ya zaten ben evde kullaNCAM ton iyi olsun falan derdim yok şimdilik yani. maksat öğrenmek olsun biraz zaman geçince analog düzmeyi düşünüyorum zaten şimdiden mt2 var. bir de bişey sorcam paylaşımccı falan yazmışssın ya onu biraz açabilir misin?
-
olaya el atayım bi..paylaşım programı mesela:lime wire,kazaa,imesh gibi..aradıın programı yazıosun ilgili satıra lönk die buluyo..ben cubase SX efectlerini öneririm..revalver de cidden iyi iş görüyo..
-
Ben de bu hafta bi MT-II alıcam satçak olan olursa haberim olsun burdan da söylemiş oluyim :)
Efekt olayını Guitar FX BOX'tan rahat öğrenirsin. Kullanımı çok basit. Revalver biraz tuhaf..
-
Eğer iyi bir ses kartın varsa Native Instruments Guitar Rig tavsiye ederim. Şu an evde çalışmak için bu programı kullanıyorum ve elde edemeyeceğin ton yok gibi.
eMule programıyla "guitar rig" kelimelerini ararsan kaynaklara ulaşabilirsin.
-
ktulu fx te ses geç gelmiyo demişsin bende fx 2,6 kullanıyorum ses geç geliyor bende.seninkinin ayarlarını yazsana.yalnız benim ki demo version