Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yardım edin!!?!?!

• BuRNiNG_ReD • 13 Temmuz 2005 16:54 • #544640
    sen seç

çalınır tabi :) ama 2 humbucker + 1 single manyetik taktırırsan. humbuckerlardan biri di marzio çizgi manyetik olcak. singleda seymour duncan mini humbucker çizgi manyetik olcak. diğer humbuckerda emg olcak. gitarı oy anam oyy :P
  • Ktulu • 13 Temmuz 2005 17:02 • #544641
    sen seç

+ metal zone ve bir de marshall... dimi?

ta.ak mı geçiyosunuz yav :)))) yoksa ben mi normal değilim :)))))
  • Ktulu • 13 Temmuz 2005 17:04 • #544642
    sen seç

bırak abi bunlar grindcore bile yapar fenderle sen ne diyosun :))))
  • tom696 • 14 Temmuz 2005 01:12 • #544657
    sen seç

----fenderle sen nasıl metal tonu alıyosun ya ?---- dedin bende heavy metal yapan ve fender kullanan adamlara örnek verdim , ama sepultura ve iron maiden i unutmusum pardon. yoksa bende biliyorum bizim sartlarimizdaki kisilerin fender le istedigi metal tonlari alamiyacagini. ama ''cahillik'' falan bunlar biraz gereksiz sözler oluyor arkadasim.
  • Ulaireattea • 14 Temmuz 2005 02:10 • #544658
    sen seç

Ben amerikan ESP Viper çaldım üstünde EMG 81-81 vardı ve amerikan Jackson SL2H kullanıyorum üstünde Seymour Duncan JB ve '59 humbuckerlar vardı...tonları güzel olan daima jackson fakat dersenki power chordlar falan güçlü öküz gibin çıksın o zaman esp.Bana sorarsan esp elektronik bir aygıt jackson daha gitara benziyor...
  • Serpent_King • 14 Temmuz 2005 03:34 • #544660
    sen seç

iyi de esp nin her modelinde emg yok ki . bazı modellerinde seymour duncan var mesela ortalama bi güçle gayet güzel sound elde ediliyo.Zaten bir gitarı gitar yapan sadece tonu veya manyetiklerinin gücü diğil ki...klavyenin istediğiniz gibi olması rahat olması , yekpare olması , machine headleri , köprüsü bilmemnesi ele alınırsa esp rezil eder o gitarları.Bilmiyorum ben michael romeo sololarının esp de daha rahat çalınabildiği kanaatindeyim kendimce...

ayrıca
    FENDER STRATOCASTER fender gitarın allahı peygamber ve kitabıdır yani kas kendini fender strato al

diyosan senin daha çok şey öğrenmen lazım abi ne diyim cahil demiyim de ? öğrenmemek ayıp bilmemek diğil.Sen bi de anlamıyorsun demek istediğimizi o adamlar o gitarları normal satın aldıkları gibi kullanmazlar zaten kullanamazlar , e o zaman o gitar senin al dediğin fender mi oluyo ? hayır başka bi gitar oluyo custom fender oluyo işte bunu anlayamıyorsun...andreas kisser sadece fender kullanmıyo bi de .. ayrıca ondaki fenderi de dikkatle incelemeni tavsiye ederim....!! adam yaptığı modifikasyondan sonra gitarı fender olmaktan çıkartmış zaten..
  • tom696 • 14 Temmuz 2005 13:57 • #544663
    sen seç

afedersin ama sen mesaji kim yazmis okumadan cevap veriyorsun. ben fender alsin lafi ettim mi? hatta fender strat peygamberdir falan dedim mi?bir bak bakalim. olmadi 3-4 kere daha bak. hatta bak orda ne dedim ''simdi o gitarlar özel mözel geyigine hiç girme''. ama sen israrla hala gitar modifikasyonu geyigine giriyorsun. sonra birde cahil diyorsun. neyse bu topicteki son mesajim olsun bu fazla geyige gerek yok. simdi üyelik müyelik p.ç olmasin salak bir konudan.
  • Serpent_King • 14 Temmuz 2005 14:33 • #544665
    sen seç

niye üstüne alınıyorsun ki her lafı ? ben sadece sana laf yazmadım hey allahım yarabbim ya çıldırtcaksınız beni..
  • GaRaJ Arabası • 14 Temmuz 2005 14:44 • #544666
    sen seç

fender ve malmsteen konusunda haklısın.bizim eski gitaristte vardı jackson al derim ama en ufak bir parçası bozuldumu ve kırıldımı yanarsın parça çok pahalı ve bulunmuyor.ama alacağım kullanacağım her sesi temiz istiyorum diyorsan FENDER STRATOCASTER fender gitarın allahı peygamber ve kitabıdır yani kas kendini fender strato al

Kardeşim sana ohaaa diyorum..!
    Sen gitar görmemişsin diyorum..!
    Fender stratocaster kadar boktan gitar görmedim diyorum..!
    2 single 1 hum standart ile hangi müziği yapacağını sana soruyorum..!

Abi yok ya yeni yeni insanlar türemiş bu sitede bi bok da bilmiyorlar bi de toz kondurmuyolar kendilerine çok biliyorlar ya...
  • -TeUFeL- • 14 Temmuz 2005 15:56 • #544669
    bak güzel yavrum

1-ben sadece fikrimi belirttim

2-ben başka cevap yazmadım

3-tozkondurmama olayın yanlış çünkü biz elimizdeki imkanlarla görebildiğimiz sesini duyabildiğimiz gitarlar hakkında bildiğimizi söylüyoruz.

4-zaten forumun amacı nedir birşeyleri tartışmak,karşılıklı fikir paylaşımı neden agresyon yapıyorsun ki...bildiğimiz şeyleri paylaşmaya bilmediklerimiz öğrenmeye çalışıyoruz ki foruma mesaj yazıyoruz.

5-yeni insanlar türemese kendi kendine mi forum açacaksın?

6-seviyeli şekil bilmediğimiz görmediğimiz gitarları anlatırsan sevinirim.
    Saygılarımla
    yeni türeyen insan TEUFEL