-
Ya biliyorum bu forumlar eminimki zilyonlarca defa açılmıştır ve buradaki bazı insanlar bu muhabbetten çok sıkılmıştır ama ben 350-400 Dolar aralığı bi g,tar düşünüyorum heavy metal çalmayı düşünüyorum zuhal de 570 ytl washburn x30 vardı emin olamadım bir arkadaş 2. el wr-154 önermiş yakın fiyat aralığında benim baktığımdan iyidir demiş. Aynı fiyat aralığı başka markalarda önerebilir misiniz? ayrıca gitarlar hakkında azcık da bilgi (çaylağımdırda biraz) ...
-
almamak!
-
bence washburn alman gereksiz birazcık daha para biriktir ibanez veya esp al çünkü onlar rock-metal tonlarını çok iyi verir..yanına birde metal zone ve wah pedalı çek mis gibi olur
-
Eywwallah bilader aklımda tutacağım dediklerini ve daha fazla fikir istiyorum diğer insanlardan
-
washburnları niye kötülüyorsunuz kardeşim??????
para biriktir esp al jackson al
para biriktirip daha iyi bi washburn alamaz mı????
-
washburn alma. hiçbir şekilde alma. nedenini merak eden özel mesaj atsın oraya yazarım. ama polemik yaratmasınlar.
esp al jackson al olayına takıldım. adam 400 dolarlık gitar alcam diyor, siz Esp ya da Jackson diyorsunuz. insan gibi Esp'ler için 2000 dolar gerekli. insan gibi LTDler içinse 600 dolar üstü para gerek. jacksonlar içinse 2. elleri bile genelde 700-800 milyon oluyor. (bir tane orijinal amerikan Dinky kasanın 1,5milyar olduğunu düşünürsek). yani anlıycağınız daha mantıklı şeyler önerelim...
-
gitarın insan gibisini ne yapacaksın arkadaş..
o markaların o fiyat aralığındaki modelleri (2000 dolar için diyorum) aşmıştır zaten,yani o parayı verdikten sonra gitarı squierle kıyaslamazsın tabi..
ben geçen ay ikinci el jackson jdr-94 diye 94 model japon yapımı jackson aldım,valla 1000 dolarlık gitara değişmem şimdi..hatta tünelde amerikan washburn vardı bi tane ikinci el çok eski bi gitar onun fiyatı da 400 dolar falandı,ama şu anki 1000 dolarlık gitarların fiyatını hakedip haketmediklerini düşündürür...
-
yıllarca ben washburn kullanmak. satmak gitarı. kova gibi tonu olmak. tonunu sevememek. ikinci birtane kesinlikle ben almamak.
-
senin dedigin de olabilir ama ibanez ve esp çok saglam rock/metal tonu veriyor e arkadaş ta heavy metal çalmak istiyor daha ne yapsın washburn de iyi bir marka olabilir ama ibanez ve esp daha iyi
-
Thank you Far too kind yardımlar ve fikirler için sağol arkadaşlar bakalım hayırlısı artık kendimiz de deneyip iyice görürüz olayı böylece bir soınuca ulaşacaz artık ama bilgilendirme için sağolun