-
baba washburn kötülememek elde değil ki adamların bi kere adı çıkmış ve sonuçta adam rock-metal tarzı bişi yapmak istiyoki washburn'la bu çok zor ve yani aynı fiyata DAVE MUSTAİNE'in kullandığı ESP var bir de o fiyata kimsenin yüzüne bile bakmadığı washburn var sen hangisini tercih edersin söyle yani metal yapacaksan yani para biriktirip daha iyi bi washburn alsa bile ESP'yi asla geçemez
-
geçenlerde başımdan geçen bi olayı anlatiim: eskişehirde eski rock gruplarından abilerle tanıştık abi diyorum adamlar 45-50 yaşlarına gelmişler.. sorduk gitar alırsak ne alalım diye.. cevap aynen şu:"vaşbörn mü, veşbörn mü ne bişi diyolar.. onu almayında ne alırsanız alın.." YORUMSUZ
-
Bende Jackson var ama USA değil... 512 Euro ya aldım.. Oldukça güzel... Yani daha iyileri herzaman olacak ama ideal bence... Js30dk... Tavsiye Ederim...
-
almak! bende vardı dehşet bişidi yaa...amam jaackson aldım...
-
kesinlikle ve kesinlikle almamak!!!!
washburn gitar mı yaaaaa?????
-
Dostum sana bir öneri washburn alarak hevesini kaçırma..Heavy metal çalmayı düşünüyosan biraz fedakarlık yap ibanez,jackson ya da esp al.Biraz para olarak kasar ama bu işe hevesliysen fedakarlık yapacaksın..
-
kesinlikle ama kesinlikle alma derim hele ki heavy metal yapmak istiyormussun kosa kosa kaç washburnlerden...
ne yazik ki zamaninda bi wr-154 alma hatasinda bulundum, idare ediyorum simdilik ama pisman miyim....tabii ki!
zararin neresinden dönülse kardir, ben de ilk firsatta elimdekini degistirmeyi düsünüyorum, ne bilim ESP al LTD ne bulursan al ama washburn alma :D:D:D
-
300 400 dolarsa bütçen sana LTD öneririm.
-
300 400 dolar hmm bence git tünelde akdeniz müzige ikincei el saglam gitarlar oluyo arkadaş bi ibanez almıştı 300 dolara o rg serisini hepsini üstüste koy anca yani..
ayrıca wahburn yurtdışında prestijli bi markadır,heavy metal içinde uygundur headhunterlarlada idare edrsin bence,iyi birde pedal alırsın olur biter ileride daha güzel bişey alırsın,ama sölediğim gibi akdeniz müzige bi ugra 500 dolara taş gibi bi jackson vardı bi kaç gün önce,hala duruyor mu bilemem.
-
Nedir bu washburn düşmanlığı anlamıyorum...Çoğu gitar gibi washburn unde iyi ve kötü modelleri var.Bende washburn cs780 model gitarı var ve gayet memnunum.200 dolarlık bir washburn den tabi ki tatmin edici sonuç alamazsınız.Ama 600-700 doların üstüne çıktığınızda gayet güzel gitarları var bu markanın.Sırf bu yüzden bir kalemde silinmesine karşıyım washburn un...