-
Abi kimse kızmasın ama benim bi tanıdığım Zuhal'de çalışıyodu. Türkiye'de İbanez'in en kötü serisi Rg serisi diyodu. Benden söylemesi o kadar büyütmüeyin o gitüro
-
Aaaaa ne diyosunuz siz abi ya EDR 470 lerde EMG-81 var ve hayvan gibi de ses çıkıyo gitardan ya birisi Rg lere de dil atmış valla ayıp ya daha ne denebilir ki bu kardeşe ya abi hiç mi bi RG kullanmadın çoğu RG nin sıfırını gözüm kapalı alırım ama bir Jackson dururken gidip de bir İbanez almam bunu da söylieyim yani bu da biraz tarz meselesi ama
İBANez ler gayet iyidir
-
Ya ayrıca senin almayı düşündüğün rg370 pek iyi bir ibanez değil benim tavsiyem EDR470 kulllanan bilir çok iyi gitardır hem hiçbir takviye de gerekmiyo herşeyiyle dört dörtlük bir ibanez valla ben de almayı düşünüyodum ama ''PARASIZLIĞIN GÖZÜ KÖR OLSUN'':)
-
kesinlikle LTD.
İbanezin 9128908124 gitarından 1 i iyi olabiliyo.
Jackson un 2000 dolar ın altında olan gitarlarına yaklaşma bile mikrop kaparsın. (artık soloist ve rhandy rhoads serilerinin japonları güzel oluyo onları deneyebilirsin)
LTD alt model gitarların kıralı.
Hem sert hem temiz
cillop gibi
-
Holy Bastard kardesim gördügün üzere birbiriyle çelisey cevaplar ar1yorsun, bi suredir müzikle ugrasiyorum sunu ogrendimki insanlar bazi urunler ve modeller konusunda takintili, bende ibanez kullan1yorum ama sana tavsiyem git kendin dene gitarlari beyenirsen al, Ibanezin Rg serilerinin üst modelleri güzel paran yetmez ise alabiliyorsan rg370 dx japon al güzel gitard1r ama dene al burada yazilanlara bakma. Bende dahil bir çok insan takintilidir.
Not: Ibanezin okunusu konusunda yazan arkadas hakli bende Yurtdisinden almaya gitmistim gitari Ibanez diye okuyunca satici kitlenmisti...
-
duyduğum en sert distortion fender stratın köprü posizyonundaki single'ından çıkıyor. ama yine de metal çalınmaz, uyuşmuyor alet bu tarzla dolayısı ile bence ses tonunun ne kadar sert olduğu bu bir faktör değil. zaten distortion tonu gitardan çok anfiyle ya da distortion pedalıyla alakalı bir durum. bu arada bu dejenere türkçe denetleyicisinin "yada" kelimelerini yerli yersiz uyarmasına sinir olmaya başladım:)