-
Arkadaşlar özellikle son albümündeki gitar tonlarına bayıldım resmen.. bu adam analog kullanıyor ama nasılbu tonları elde ediyor bende pod xt live var yakın tonlar buldum ama hala tatmin etmedi gitarda cort x6 adamın elinde telecaster varda en iyi şekilde tonları elde etmek istiyorum.. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
-
dediğin gibi onun telesi var. telecasterdaki tele-coil manyatiğinin verdiği sesi hiç birşeyden alamazsın,boşuna uğraşma. ayrıca o gitar çok eski olduğundan da tonu çok iyi..
-
mesela sadece gitarda değil. ana amfi fender bassman, ve o tonları sadece bi fender tele 54' ve fender bassmanle alabilirsiniz. hiç cebelleşmeyin o dinamikleri alabilmek için processorlerle
-
kaan in gitarı clean tone.bende aynısı fender squier strat var kaanın tonlarını elde edebiliyorum.bu akşam ve kırmış kalbini girişlari aynı oluyor.ama batuhan gitarının gerçekten harika bi tonu var.özellikle "yanıbaşımdan" adlı parçada açıkça ortada...
-
batuhanın anfisi peavey special 50
-
rockistanbul stage'inde fender bassman gördüğümü hatırlıyorum ama, bilemiyorum. çok fazla ilgilendiğim de yok zaten.
-
ya amfisi peavey de analog setup ta ne kullandığını bilen yokmu arkadaşlar?
-
adamlar elektro gitar tonundan bahsediyor,sen fender bassman yazmissin=))
-
dostum olay gitar ve amfi kombinasyonunda bitiyo 60 yılından kalma bir tele caster alınır pv clasic 50 ye takılır gerisi ylsn olur ama ben sana yine söylim bi boss dd3 birde ıbanezin bi pedalını gördüm büyük bi ihtimalle ıbanezts7 idi pedalı benim sana tavsiyem bi tele al birde combo pevay calasic30 vat amfi aarayada ts7 ve türevi overdirive sesini kökle yakın tonlar elde edersin dediğim gibi 40 yıllıkbi gitar oooo
-
tebrikler!!!
fender bassman en karakteristik tonları bünyesine taşıyan bir elektrik gitar amfisidir, isminde bassman olması ise öncelikli olarak bass gitar için üretildikten sonra 50'li yıllarda gitarsitlerin de kullanmaya başlaması ve daha sonra gitaristlerin bu tona bayılıp bu amfiyi gitar amfisi yapmasından kaynaklanmaktadır. yani trihsel bir gariplik söz konusu bu isimlendirmede. feci tonları vardır ama bu cihazın da onu söyleyeyim