-
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama hakaten de alternatif müziği hiç sevmesemde o adamların o olayına hasta oluyorum çok güzel tonlar yakalıyorlar , olayın o boyutunu güzel yakalmışlar takdir edilcek bir durum kendilerine özgün bir tonlarının olması..
-
Ben de dün albümü dinledim. Gerçekten tonlar güzeldi. Özellikle ismini hatırlayamadığım bir iki parçadaki crunchy tonlar ve bir parçadaki solo tonu çok hoşuma gitti.. Çok zor elde edilebilecek tonlar olduklarını sanmıyorum, iyi bir strat veya tele artı fendervari bir lambalı anfinin sesini açıp önüne orta şekerli bir booster koyarak elde edilebilir gibi geldi bana.. Kayıt da güzeldi bu arada..
-
arkadaşlar birde kaan ın canlı performanslardaki gitar tonu çok hoşuma gidiyor.o tonu nasıl alırız??
-
kaanın gitarı ve anfisiyle.hiç pedal kullanmıyor kaan.
-
abi super ne diyim?cok calısmıslar cok kaliteli! 4 kulakla dinliyorum.
erdyy
-
yaa adamlar artık klasik olmuşlar...Gitar eski ve de tele yani ötesi fazla yok.bi de hafif bir dist. ile mükemmele yakın ki bence kendileri için en uygun tonu yakalamışlar.
-
dumanın bütün albümlerindeki ritm gitar tonlarına hastayım. 70lerin crunch tonu. rock-blues tonu... gerçekten güzel...
-
arkadaşlar batuhanın rockistanbuldaki setupını söyliyim (gerçi sadece rock istanbulda değil canlı performanslarında kullandığı setup bu) gitarlar amfinin ne olduğunu yukarda arkadaşlar söylemişler, pedallar ise ibanez tubescreamer ts-7, boss dd-3, wah pedalı crybaby classic, birde volume pedal(markasını bilmiyorum çok eski çünkü yani görmedim daha önce),
birde danelectro chorus+tremelo pedalı var ama her konserde kullanılmıyo....
-
kaan için fender strat+marshall amfi kullan.. eq'dan da tizi fazla olsun mümkünse.. :)
-
bende fender squire strat var.ama pek iyi olmayan ariapro2 amfi var.tizini açtımmı kaan ın tonlarını elde ederim yani.eyvallah arkadaşlar sağolun...:)