-
arkadaşlar..tek olarak celestion hoparlör nerden bulurum=?? kaça gelir???
-
Türkiye'de bulamayacağın kesin gibi :)
-
zuhala sor, kazık fiyata getirsinler sana bitane.
-
Ankarada mısın bilmiyorum ama Ankarada Konya Sokaktaki bir iki büyük mağazada rastladım.
-
bunlar gitar hoparlörü müydü yoksa celestionun diğer modellerinden mi? konya sokaktaki şirketlerin gitar hoparlörü getireceğine pek ihtimal vermiyorum.
-
Vintage 30 gördüm desem olur sanırım... =)
-
"Vintage 30 gördüm desem olur sanırım... =)"
--
hahah ne zannettiler acaba hifi sistemlerinde kullanılan bi bas hoparlörü mü zannettiler nedir? muhtemelen ne olduğunu bilmeden getirmişlerdir.
-
gitar hoparlörü olarak celestion'dan baska tavsiye edebileceğiniz ucuz ve kaliteli bi marka varmı peki?
-
eminence. istanbul/karakoyde bulunuyormus. celestion modellerinin birinden kopyalanmış bir hoparlörleri var. L12 / L10 gibi bir kodu olması lazım ama doğru hatırladığımdan emin değilim.
bir de electro voice var ama o ucuz değil. jensen diye bir firma da var ama "british style" diye tabir edilen hoparlörlerden yapıyorlar mı bilmiyorum genelde distorsiyon kulak tırmalamasın diye bu tarz kullanılır. bahsettiğim eminence modeli de bu tarz bir hoparlör.
bu arada bu şirketlerin pek çok modeli var. aldığınız hoparlörün hifi sistemleri için değil de gitar anfileri için tasarlandığından emin olmak için önce bir web sitesinden incelemeniz iyi olur.
-
ankarada celestion resmi bayisi var desem celestion sitesine bakarsaniz göreceksiniz adres cart curt hepsi yaziyor gidip siparis etmeniz gerekiyor zira sadece mekanlarin seslendirilemsinde kullanilan genel maksat amacli modelleri getiriyorlar gidip siparis veririseniz gitar hoparlörüde getirirler sanirim