-
Arkadaşlar İstanbul'dan aşagı yukarı 100$ lık en kral electroyu nereden alabilirim.Ne marka almalıyım.Warlock kasa alma ihtimalim yok demi :( ??? Thrash Lead Gitar olacak bu gitarı bilen varmıı???
(Not:5 yıldır çalıyorum okadar ametor gitarlarını yazmayın biraz saglam ama ekonomik olsun)
(Memur Gitari yani.....)
-
100 Dolar'a "o kadar amatör olmayan" gitarları yazmak çok zor, tersine benim şu ana kadar gördüğüm en ucuz gitar bile 120 Dolar'dı o da elbette istediğin gibi bir şey değildi ve Strat taklidi uyduruk bir şeydi. 2. El desen belki biraz daha şansın yüksek ama o fiyata yine çok zor.
Umarım eline biraz daha para geçer ve daha iyi bir şeyler alabilirsin. Bir müzisyen için enstrüman almak ne kadar zorunlu ise bu ülkede bunu edinmek de bir o kadar zor ve üzücü. Hepimize kolay gelsin...
Onur
-
benim gitarım bile 3yıl önce 150 dolardı, ve kesinlikle önermediğim için:) yerinde olsam bir iki ay daha sabreder para biriktirirdim. bc rich warlock sıfırını 270dolara alabilirsin, araştırırsan 2. elini 200dolara falanda bulabilirsin sanırım.
-
çok zor...
nerdeyse marka da belirtiyomuşsun
yüz dolara alcağın gitar kral olmaz..
yanlış anlama ama biraz daha biriktir derim..
sonuçta bu fiyata alacağın gitar bi sürü yönden sana zarar verir..
akord tutmaz,sapı atar,klavyesi rahat olmaz ki bunlar aslında baya büyük sorunlar..perdeler cızırdar sıfır bile alsan...
bu paraya vasat bi klasik alabilirsin muhtemelen,ama ille de elektro diyosan az biraz sabredip para biriktir bence...
-
Arkadaslar cevaplarınız icin sağolun.Ben kral electro derken Ibanez,Fender gibi markaları kastetmedim.Şoyle anlatıyım sizlere:
4 yıl once 100$ a Johnson marka bir electro aldım.4 yıl boyunca elimden dusmedi.Sapı atmadı.Kucuk sorunlar tabii oldu ama hep ayakta kaldı.Ve o ucuz dandik gitar diye aldığım gitar manyak bi tonu var.Baya iyi gitaristler studyoda takılırken çaldılar o gitarı ve hepsi iyi gitarmış ya iyi ses filan dediler.(Dalga değil)Ama gelin gorunki gitarın şekli renginden acayip sıkıldım.Yani kral gitar derken bundan bahsediyorum.Ben Ankara'dan bu sene İstanbul'a taşınıyorum.Tanıdıklarım hep İstanbul'dan kral ve ucuz gitar bulursun dediler.Bende o manada sordum.Yani bana dandiklerin efendisi bi gitar gerekiyor... :)Şekil bi gitar isstiyorum.Boyle mavi yeşil sarı garip renklerde...
-
100 dolara kral klasik gitar bile alamazsın o btütçeye mızıka iyi gider bence ...Kusura bakma nolur...
-
johnson...iyi dediler....100$....
bi düşündüm de ben gitara bir manyetik aldım 145 milyon verdim. sadece bir manyetik. bilmiyorum ki o fiyata bir gitar olsun ve elektro olsun ve de "tonları harika" olsun...
-
Belkide 100$ lık gitarlar arasında tonları harikadır.Bana burjuva cevapları vermeyin uyuz oluyorum.Ben ne yazmısım 100$ lık en iyi gitar nedir demisim demi?Bana 145 milyonluk manyetiği anlatmayın.
Hani olurya bi mağzaya girersin sorarsın abi en ucuz gitar hangisi diye oda sana şunlar diye gosterir.Onlarım da kendi aralarında markaları çeşitleri vardır.Ben onların kendi aralarında girdiği bir çekişmeden bahsediyorum.Ben onlardan bahsediyorum arkadaşım.145 milyonluk manyetiklerden değil.Bilginiz yoksa yok diyin.Yok efendim bende 145 milyona manyetik aldım,yok 300 milyona tel aldım ,yok babam AKP den milletvekili diyipte bana aşağalama yapmayın...
Kusura bakmayın sonlara dogru abarttıgımın farkındayım...
-
haha.O butçeyle mızıka iyi gider.Altın kaplamı bari??100$ binlerce electro vardır ve bunların kendi aralarındada kotuleri ve iyileri vardır.Başlığı lutfen iyi okuyun.Ve benim soruma cevap verin.Kendi egonuzu tatmin etmeye yonlenmeyin.Eğer hiç 100$ gitar gormediyseniz bu konuda bilgim yok en iyisi ben bu mesaja a cevap yazmıyım diyip atlayın.Ama görduyseniz şoyle diyebilirsiniz: Ben 100$ lık aldım bitane çok kotu cıktı markası şu ........ tavsiye etmem. Gibi.Bu forumlarda bir yıgın şoyle yazı okudum: 2000$ nasil bi electro alabilirim? Ben bu yazılara bilgim yok diyerekten cevap yazmadım.Ancak sizin bana yaptıgınızı yapsaydım şunları yazardım: 2000$ a bence bi wolkswagen araba al.Veya 2000$ a git de sağdan soldan insanları doyur.Veya git o paraya kız arkadasınla ye.Veya üzerine otur o para bende olsa muzik dunyasının a....... k ........
Ben bunları insanlara saygımdan dolayı yazmıyorum.Lutfen bana kucuk dusurucu sozler sarfetmeyin.
-
100$ a bazen iyi gitarlar çıkabiliyor.Arkadaş aldı Area sanırım markası.(Avea da olabilir :)) Yeterli bi gitar.Sahneye bile çıkılır.Görunumu çok şirin.3 ay once aldi hiç problemi çıkmadı.Kendiside memnun.Bi araştır bakalım...
Bi 100$ daha bulabilirsen Washburn,Cort, BC Rich falan filan iyidir.