Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

100$ a alınabilecek en kral Electro!!!

• kkurt • 20 Eylül 2005 23:11 • #545939
    Peavey'ın kendisini bilmem ama adı sürünüyor, ucuz Çin malları ile bir tutuluyor. Türkiyede bu durumdan haberi yok tabi milletin o ayrı konu. ABD'de bi forumda Peavey'i nasıl bilirsiniz diye sor bakalım ne diyecekler. Duyduklarına şaşırabilirsin. Satriani'ye özel amfi üretiyo olabilirler, Satriani'yi de biraz görüyorlardır tabi... Bu devirde sadece album satarak geçinmek kolay iş değil ne de olsa:) Canı isteyen herkez bir iki tane özel yapım kaliteli amfi üretebilir. Önemli olan yüzbinlerce sıradan insana ne sattığın.
  • kkurt • 20 Eylül 2005 23:13 • #545940
    evet $600 lık fender highway de $1000 oluyo (malesef bana $400 geçirmişler). hoş değil tabi de $70 lık Kramerin $400 olmasından iyidir.
  • erdyy • 21 Eylül 2005 16:31 • #545958
    100$ i sen 200$ yapmaya bak!o renge alıs bn olsam ole yapardım!benim bransım diii.bass olsa sana rus mali,idare eder biseyler yazardım ama sen gene bi 200$'a ulas ikinci ellerde dolas.ben tunelin yolunu eskitmistim zamanında.....
  • kutay__ • 22 Eylül 2005 23:10 • #545984
    bence ibaneze bişey olmaz steve vai gitse bile. çünkü dünyanın her yerinde tanınmış ve kabul gormus bir marka. acıkcası kore yapımı gitarlarını pek begenmiyorum ama japon ibanezler gercekten güzel. tabi benim asıl favori gitarlarımın 60-80 arası japon yapımları oldugunu belirtmek lazım. (hondo,ibanez,nippon,ventura vs... hatta japon epiphone ve fenderleride eklemek lazım ) adamlar o kadar radikal modeller denemişler ki bugün hicbir üretici o kadarını yapmaya cesaret edemez. bi de ucuza satmıslar herifler. şimdi ancak stratocaster taklit etsinler. aaah ah. neyse konu dağıldı.
  • kkurt • 23 Eylül 2005 00:03 • #545987
    eski tip amfilere ve eski tip gitarlara bir dönüş var son yıllarda. ama ibanezin o yola gireceğine ve strat taklidi üreteceğine hiç ihtimal vermiyorum, ama gibson 335 taklidi üretiyorlar bir tane, gayet hoş bir alet. gibson'un aksine neck manyetiğine standard seri bağlantıya ilave bir de paralel seçeneği koymuşlar, o da hoş olmuş daha temiz hafif akustik bir ses veriyor. lespaul almayı düşündüğüm bir dönem vaz geçip bu gitarı aldım, hiç te pişman değilim:) keşke üzerinde f delikleri olmasaydı ve kasası da biraz daha küçük olsaydı diyorum ama olacak o kadar kusur:)
  • kutay__ • 23 Eylül 2005 01:44 • #545992
    işte ibanezin oyle gitarlarını gordum ki internette bazıları orjinal strat ve les paulden daha güzelmiş :) ama benim asıl sevdiğim o acaip şekilli japon vintage gitarlar
  • kkurt • 23 Eylül 2005 10:09 • #545997
    birileri de acayip şekilli türk gitarlar yapsın artık olmuyo böyle...
  • mor ve ötesi • 23 Eylül 2005 13:52 • #546001
    Al bi Aria STG-004 çal paşalar gibi hahahha:D
  • ibanetze • 26 Eylül 2005 11:47 • #546055
    biraz geç oldu ama :))

ibanezin blazer diye bi modeli var hatta bora uslusoyda var tibet ağırtanda da işte o model stratın aynısı,70lerde falan ibanez firması gibsona hem ses kalitesi hem de görünüş olarak birebir benzeyen gitarlar yaptığı için mahkemeye verilmiş :))

sonra seksenlerde süperstrat (yani kilitli köprü mekanizması,sivri hatlar humbucker manyetikler gibi donanım içeren gitarlar) üretmeye başlayınca,kendini bulmuş ve bu alana yoğunlaşmış...sonrasını biliyoruz zaten;steve vai,joe satriani,larry mitchell.. :))
  • stranger_sws • 26 Eylül 2005 23:03 • #546078
    www.turkrock.com un forumlarına bak abi...orada gerçekten uygun fiyata temiz 2. el alet bulabiliyorsun