-
Sizin için rahat çalışılabilecek bir stüdyo nasıl olmalıdır?
-
abi valla en az 50 m2..sonra 4 tarafında sorround monitor kolanlar..davulun yanında monitör..2 tane 4x12 marshall amfi..en kral tesisat ve aletler..u rackmpunt olanlardan..en kral davul vs..vs..
-
adam gibi topraklama olsun en önemlisi o dip ses eşliğinde nereye kadar...davul da çok önemli derim mikrofon shure olsun davul pearl ya da tama mesela gitarlar önemli değil olmasada olur amfiler marshall ya da fender...bi de mümkünse içinde yumurta kalıpları olmasın ve renk te siyah olmasın ya da çok koyu bi ton içim bayılıyor gitmiyorum çok koyu renkli kaplama olan stüdyolara bi de klimanın filtresi temiz olmalı sürekli nefes almamız lazım...:)
-
İdeal(Hayal) Stüdyo
2 tane hybrid gitar amfisi :Pp , 2 digitech gnx 4 gitar prosesörü , hayvanlar gibi davul , harika yalıtım , ahşap kaplama mekan , sıfır dip ses , gerekli sayıda sağlam monitör ...
-
kirasını ödemediğim bir studyo olmalıdır.
-
mesa boggie anfi olsun şöyle kocaman başka bişey istemem..
-
Bu konuyu uzuun-uzun konuşabiliriz hakan hiç çekinme.
-
bence ideal stüdyo bodrum katında olmamalı
mümkünse yüksek bir binanın en üst katında olmalı. dört duvar icinde hücre gibi değilde kocaman yerlere kadar camlarının da oldugu ve etrafı calarken gorebileceğiniz güzel manzaralı bir yer olmalı. yüksek tavanları olmalı 4 5 metre yerden yüksekte. icerde iyi bir monitörizasyon ve kaliteli ekipmanlar olmalı ve alan geniş olmalı. çalarken dolaşabilmeliyim icinde. güzel bir havalandırması olmalı. hep böyle bir yerde çalışmak istedim ama yıllardır köhne, rutubetli bodrum katlarından yeryüzüne çıkamadık bir türlü. inanın yerin dibine o daracık odalara indiğimde çalasım azalıyor. gerçi yılların getirdiği bıkkınlıkta olabilir benimkisi. her neyse umarım birgün böyle bir yerde çalışabilirim. belkide zengin olursam kendim kurarım artık takılırız hep beraber :)
-
http://www.detaymuzik.com/
alın size ideal stüdyo...
-
Bu konuyu uzuun-uzun konuşabiliriz hakan hiç çekinme.
Eyvallah üstad.
http://www.detaymuzik.com/
alın size ideal stüdyo...
Bu stüdyonun ekipmanı fena değil. Ancak stüdyo içi çok ferah ve temiz. İşte burada müzik yapılır.