Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İdeal Stüdyo

• kkurt • 23 Eylül 2005 00:34 • #545988
    İdeal(Hayal) Stüdyo

Niye hybrid amfi? Yoksa tüplü amfilerin bias ayarını yapmayı bilen olmadığı için şişiyorlar mı:)
  • Ktulu • 23 Eylül 2005 00:53 • #545989
    Kutay'a aynen katılıyorum.

İçerisi ferah ve geniş olmalı, bol ışık girmeli, temi zhavası olmalı.

Bunlar haricinde zaten ekipman ne kadar iyi olursa o kadar iyi.

Tabi bir de ucuz bi versiyonu olursa buranın da ekipman bakımından çok iyi olur :) He bir de stüdyonun kantin gibi bi bölümü de olursa fena olmaz. Cafe tarzı bi yer gibi.. Ama bu cafe de nezih, ferah bi yer olmalı... İnsan stüdyoda yorulunca çok acıkıyo ve susuyo. Yemeğe gidene kadar da stüdyo muhabbeti yollarda biraz zor oluyo :) Yemeği nerde yicez tartışması falan.. En iyisi küçük de olsa "iyi" bi cafe'yle iyi bi stüdyonun aynı işletmenin olmlası. Hem iki şekilde de para kazanmış, hem de müşterilerini daha memnun etmiş olur stüdyo sahipleri.
  • Serpent_King • 23 Eylül 2005 01:30 • #545990
    İdeal(Hayal) Stüdyo

euheu tüplü de olur ama hybrid den line out alıp kayıt yaparım mikrofondan çok daha iyi olur sanırım.
  • Ulaireattea • 23 Eylül 2005 02:21 • #545993
    Stüdyo çıkışı yemek için nereye gitcez diye 2 saat harcayan bi biz değilmişiz demek...

Ben hiç güzel stüdyoya gitmedim..fırk
  • GaRaJ Arabası • 23 Eylül 2005 11:46 • #545999
    Bu arada şunu belirtmek istiyorum. Bu zamana kadar stüdyo sahiplerinin büyük bir bölümü müzisyen kimliği yerine esnaf kimliğine büründüğü için biz daha çok sürünürüz böyle yerlerde...
  • CaGDaSH • 23 Eylül 2005 15:40 • #546010
    arkadaslar ankarada yeni bi yer açılacak,şimdi reklam olmasın diye yazmak istemiyorum,çünkü kuralları bilmiyorum. 2aya kalmaz açılacak en geç... düşünün alışveriş yapabiliyorsunuz,stüdyoya girebiliyorsunuz,oturup bişyler atıştırabiliyorsunuz,bunların hepsi aynı yerde ve fiyatı baya uygun olacak. aletleri de baya iyi olacak diyorlardı ama tabi aletleri görmediğim için şimdi bişy diyemem,ama ankaradakiler yaşadı diyebilirim. :D
  • GaRaJ Arabası • 24 Eylül 2005 00:09 • #546019
    Ankara da birkaç yer dışında diğer yerler ahır gibi. Bu bence iyi olacak Ankara için.
  • death_glory • 24 Eylül 2005 01:27 • #546020
    Ancak stüdyo içi çok ferah ve temiz. İşte burada müzik yapılır.
    ortam son derece pis ve köhne, ayrıca ışıksız olmalıdır. (bkz.loş)işte orda müzik yapılır:D
  • guadalahara • 24 Eylül 2005 11:20 • #546025
    ankarada bi dolu iyi stüdyo var.kötü olanlarda kendilerini yenilediler.çalışacak yerler baya çoğaldı.kutu 2. stüdyosunu açıcak.çsm,allegro,kutu,deep,raven,detay...

dahada çoğalacak inşallah :)
  • cemolee • 17 Kasım 2005 22:47 • #546974
    izmirli arkadaşlar için:

http://www.groovermusic.com