Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kısıtlı bir bütçeyle alınabilecek sıcak blues soundu veren gitar

• kkurt • 23 Ekim 2005 18:11 • #546511
    sen bu olayı çözmüşsün..
  • hercules55 • 27 Ekim 2005 00:45 • #546543
    kardeş ben kim ne derse ben cort gitarların hayranıyım.sana tavsiyem biraz parana kıy git bi cort katana al .tonlar tam blues..ben bu gitarı kullanıyorum daha en ufak bi sorunum yok...450 dolar civarı bi fiyatı var ama çok kaliteli sesi var...Allah yardımcın olsun....
  • thekrael • 28 Ekim 2005 04:46 • #546561
    Bu kadarmı hoca?Daha cıkmıyormu zorla google dan filan arat birazdaha ..
    Elaleme artistlik yapacaz diye ugrasmayın.Yardımcı olmaya calisin.Gerci artistlikte sayılamaz 7 tane blues sarkı biliyormus arkadas.

kkurt artist dir zaten. artist de SANATÇI demektir. kilisli'nin yaptığı yoruma gelince; gülüyorum ve kompleks diyorum. başka da bişey demiyorum...
  • kilisli • 1 Kasım 2005 16:14 • #546672
    Hayır yanlıs bilmissin sen genc.
    Sanatcı artist degildir.
    Artist de sanatcı degildir.

Hanginiz Mehmet Solakoglu'nu tanıyor ha?
    Hic biriniz,belki cok azınız.
    Peki bu adam artistmi hayır.
    Bu adam oldugunde gaztelerde isimleri internette resimleri ciktimi hayır.
    Bu adam yasadıgı sure boyunca sadece muzikle yasadı ve onunla birlikte oldu.
    Amerika'da kendisi icin toren filan yapıldı ama..
    Sanatcı muzik yapandır.Gercek muzik.(Calinti değil)
    kkurt a gelince işi gucu bi internet sitesinde yalan yanlıs yorumlar yapıp,ozenti insanları yanına ceken bir insan sanatcı olamaz zaten...
    Gulben Ergen'de bu sekilde unlu olmus...Sadece nette yorum yapmak yerine otellerde baska isler yapmıs...
  • kutay__ • 1 Kasım 2005 18:22 • #546674
    kilisli arkadaşım. haklı olduğun noktalar olsada senin bahsettiğin anlamda en artist üyemizin sen olduğunu düşünüyorum kusura bakma. kkurt hayal edebileceğinden fazla anlıyor bu işlerden ama çok mütevazi. gülben ergen ise şarkıcı değil, showgirl oldugunu zaten kendisi söylemiş birisi ve bence gündemde kalıyor populer oluyor ve showgirl olmanın gereklerini yerine getiriyor. kkurt'u gülben ergen'le kıyaslamanı anlamak mümkün değil.
  • meTaLBoY___ • 2 Kasım 2005 17:28 • #546684
    Roytex diye biR marKa vaR..